nedeľa 17. februára 2019

TOP 7 lacných produktov z DROGÉRIE, ktoré sa oplatí kúpiť!

Ahojte, krásky!

Dúfam, že si február užívate plnými dúškami a pomaly sa pripravujete na jar (bodaj by už prišla! :). Ja som si na dnes naplánovala článok o mojich najobľúbenejších zástupcoch z radov drogérie, pričom ich cena je viac než príjemná.

CATRICE mono tiene na oči
Som si istá, že na značku Catrice ste už určite počuli mnoho chvál a ja nemôžem nesúhlasiť. Mojím prvým obľúbencom sú mono tiene na oči, ktorých mám doma viacero a v tomto článku som sa rozhodla ukázať Vám 3 moje naj odtiene: nádherná slaboružová farba s prekrásnym shimmerom má číslo 1020 Coppercabana, ďalší skvelý pomocník je highlighting eyeshadow 020 Rosefeller Center, ktorý je ako stvorený na rozjasnenie kosti pod obočím a vnútorného viečka, no a na obočie veľmi rada používam odtieň 030 Everyday I´m Hazeling. Tiene sú skvelo pigmentované a vydržia celý deň bez akéhokoľvek strácania sa či opadávania.


ESSENCE - MY MUST HAVES mono tiene na oči
Pokračujeme ďalšími tieňmi na oči - tentokrát od sesterskej značky predošlej spomínanej, teda Essence. Neviem, aký k nej máte vzťah vy, ale na to, o akú lacnú značku ide, sa tam dosť často dajú nájsť ozaj skvelé produkty, ktoré bez problémov porazia aj tie z drahšej cenovej kategórie (len si počkajte, koľko produktov od Essence som v tomto článku zahrnula :D). Ja mám doma jeden krásny rozjasňujúci tieň (05 cotton candy) a skvelú trblietavú hnedú (03 miss foxy roxy) - budem sa opakovať, teda skvelá pigmentácia a celodenná výdrž. Plus sa mi páči to úsporné balenie (môžete si ich hodiť aj do prázdnej paletky od Essence), ktoré v kozmetickej taštičke zaberie minimum miesta.

ESSENCE ceruzky na oči
Pokračujem v načatej téme - nasledujúcimi obľúbencami od Essence sú ceruzky na oči. Za cenu okolo jediného eura som si dokázala nájsť skvelé kúsky, ktoré si na bežné nosenie neviem vynachváliť. Najviac som si obľúbila vodeodolnú a dlhotrvajúcu čiernu ceruzku v odtieni 01 black fever a taktiež bielu ceruzku, ktorá dokáže nádherne opticky zväčšiť oči.

ESSENCE  špirála na obočie 
Prechádzame na obočie a ja som si nemohla odpustiť spomenúť Vám produkt, ktorý je neustále prirovnávaný k špirále na obočie od Benefitu: Gimme Brow (cena sa na oficiálnych stránkach pohybuje okolo 24 dolárov), pričom Essence ponúka Make Me Brow za nejaké dve eurá, ale nie je to na úkor kvality! Mám dosť neposedné obočie a tento produkt mi ho skutočne dokáže zafixovať a udržať na svojom mieste. Používam odtieň 01 blondy brows (aj keď nie som blondínka, ale ten druhý odtieň bol na mňa zasa príliš tmavý).

ESSENCE lícenka - matt touch blush
A opäť Essence - to ste nečakali, že? :) Túto lícenku si chválilo mnoho slovenských aj českých blogeriek a youtuberiek, tak som sa rozhodla dať jej šancu a jednu si v odtieni 20 berry me up! zadovážiť. Musím im všetkým za tie recenzie poďakovať - ostala som nesmierne prekvapená! Nádherná jemná farba, úžasne pigmentovaná a čo ma potešilo asi najviac je celodenná výdrž. Tento produkt rozhodne odporúčam všetkými desiatimi.

Kontúrky na pery
Myslím, že čo sa celkovo tejto kategórie týka, drogéria disponuje veľkou škálou skvelých produktov. Ja najviac obľubujem kontúrky od MISS SPORTY - konkrétne odtieň 007 slow, čo je nádherná hnedá farba, ktorá sa Vás nepustí celý deň. Taktiež aj ESSENCE ponúka dobré kúsky, ja som vybrala ceruzku z rady soft contouring v naružovelom, veľmi prirodzenom odtieni 08 big proposal.

CATRICE korektor Camouflage Cream
Myslím, že posledný produkt nikoho neprekvapí - ide o snáď najvychválenejší korektor v našich končinách. Kupujem si ho neustále, je to prosto moja klasika, ktorej sa neviem vzdať. Viem sa naňho spoľahnúť, vydrží celý deň a všetko mi zakryje - jednoducho sa nemám na čo sťažovať. Mne sedí najsvetlejší odtieň 010 Ivory.
Ako BONUS Vám uvádzam aj presmerovanie na už publikované články, kde som tiež rozoberala moje najobľúbenejšie a veľmi lacné produkty z drogérie ↓

TOP 3 make-upy z drogérie do 10 eur!
Najlepšia LINKA za 3 eurá z drogérie!
Sérum na riasy za 3 eurá - funguje? | Eveline Cosmetics

Používate niektorý z vyššie spomínaných produktov? Prípadne, čo sú Vaše topky z drogérie, na ktoré nedáte dopustiť? Ak sa Vám tento článok zapáči, pripravím pokračovanie s ďalšími TOP siedmimi obľúbencami :)

Veľmi si cením, že ste sa dočítali až na úplný koniec. Ak máte chuť prečítať si viac mojich článkov, na bočnej lište nájdete políčko Sleduj môj blog, kde sa môžete prihlásiť, aby ste boli upozorňovaní na každý nový článok (ak ste na mobile, nastavte si webovú verziu a nájdete to pod článkom). Takisto sú tam aj moje sociálne siete, kde sa s Vami tiež rada uvidím.

Majte ešte krásny zvyšok dňa! 

28 komentárov:

  1. Super nápad, tento článok. Ja som vždy rada, ak v drogérii objavím niečo, čo skutočne funguje a nestojí to celý majetok. Mojim najväčším objavom z drogérky je makeup Catrice liquid coverage, ozaj naň nedám dopustiť. :-)

    PS: Ak máš chuť, príď ku mne na giveaway
    https://na-vlastnej-kozi.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem krásne za pochvalu :) Áno presne, ten make-up zbožňujem :) Celkovo má Catrice veľa skvelých kúskov :)
      Ďakujem za komentár ♡

      Odstrániť
  2. Mám moc ráda essence a catrice je taky super značka. Obojí je levné, ale super! Od essence mi vyhovuje řasenka a také to byla tužka na obočí. :) A stíny jsou taky bomba.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to som veľmi rada, že aj tebe tieto produkty vyhovujú :) Essence aj Catrice sú v porovnaní cena-výkon ozaj skvelé :)
      Ďakujem za komentár ♡

      Odstrániť
  3. Ani jeden produkt jsem nezkoušela, ale oboje ty stíny vypadají dost dobře:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak dúfam, že neostaneš sklamaná, ak si nejaké zadovážiš :) Ja si ich neviem vynachváliť :)
      Ďakujem za komentár ♡

      Odstrániť
  4. Skvělý nápad na článek :) Některé produkty vypadají vážně skvěle a ráda nakupuji kosmetiku, která zase tolik nestojí. Nechce se mi za ni utrácet stovky nebo tisíce, takže pro mě je to skvělá inspirace :) Díky :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem krásne, veľmi sa teším, že sa páči :) Tiež to mám podobne, hlavne keď chcem s nejakými produktmi experimentovať a nechcem utratiť veľké peniaze za niečo, čo sa mi nakoniec ani možno nebude páčiť :)
      Ďakujem za komentár ♡

      Odstrániť
  5. Skvelý článok a vďaka za tipy. Catrice mono tiene aj korektory mám veľmi rada. Essence mám ako značku rada tiež, no aktuálne už od nich toho mám pomenej. Je to však taká značka u ktorej sa nájde hádam všetko.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Rado sa stalo, teším sa, že som pomohla :) Catrice aj Essence sú super, veľmi rada ich produkty nakupujem :)
      Ďakujem za komentár ♡

      Odstrániť
  6. Super tipy, žádnou z těchto věcí nemám, zítra asi udělám nájezd na drogérku :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem za pochvalu! :) Tak dúfam, že nákup bude úspešný a všetky produkty ťa potešia :)
      Ďakujem za komentár ♡

      Odstrániť
  7. Za mňa určite ešte Maybelline Lash Sensational riasenka a matný rúž SuperStay Matte Ink :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Maybelline má skvelé špirály, už som doma pár mala a vždy som bola spokojná :) Tento matný rúž som ešte nemala :)
      Ďakujem za komentár ♡

      Odstrániť
  8. Nedávno jsem objevila tu řasenku na obočí a je naprosto boží. Svoje oboci mám celkem dobré, ale potřebuje upravit. Tohle je úplně ideální. PAk ještě používám korektor od catrice, ale takový ten co vypadá jako lesk na rty :D celkově mám tyto dvě značky moc ráda. Nejsou drahé a dobře poslouží. Určitě se ještě mrknu po tvářence. Díky za super typy. Klidně sem hoď další, moc ráda se inspiruji

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Áno, aj ten tekutý korektor som už mala a bol skvelý :) Rado sa stalo, dúfam, že budeš spokojná :) A druhú časť rozhodne plánujem :)
      Ďakujem za komentár ♡

      Odstrániť
  9. Catrice korektor je naj ale ja mám tu tekutú verziu :-)

    AN Beauty Blog

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tú som tiež mala a bola som nesmierne spokojná :)
      Ďakujem za komentár ♡

      Odstrániť
  10. Úplne s tebou súhlasím. Hlavne s gélom na obočie a konturkami na pery od Essence a taktiež Catrice a ich dokonalý korektor. Myslím , že by som tam nič nepridávala. Všetko si už spomenula
    xxx Alexandra z MS ALWAYS LATE

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to som rada, že aj tebe to všetko vyhovuje :)
      Ďakujem za komentár ♡

      Odstrániť
  11. Essence aj Catrice majú niektoré produkty veľmi dobré, sama ich mám zopár doma :-) ❤ xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Súhlasím, tieto značky mám veľmi rada :)
      Ďakujem za komentár ♡

      Odstrániť
  12. Essence gel na obočí(ale ten průhledný) používám už léta a je super. Od miss sporty mám ráda laky na nehty:-).

    Měj se krásně!
    ByGabra

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ten priehľadný som myslím mala tiež a bol super :) Presne, aj o nich som už počula, ale sama laky na nechty nepoužívam, takže to neviem potvrdiť :)
      Ďakujem za komentár ♡

      Odstrániť
  13. Skvělé barvy, přesně můj styl. S catrice mám dobré zkušenosti hlavně co se týče laků na nehty :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem! :) Ja laky na nechty už dlhú dobu nekupujem, ale verím, že tie od Catrice sú skvelé :)
      Ďakujem za komentár ♡

      Odstrániť
  14. Pěkný nápad! 😊
    Pro mě ale ne úplně užitečné tipy, protože stíny mám a ostatní uvedené produkty nepoužívám.
    Tak třeba příště... 😊

    Blogerka Klárka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem! :) Tak možno raz tieto tipy využiješ :)
      Ďakujem za komentár ♡

      Odstrániť