štvrtok 10. januára 2019

Najlepšia LINKA za 3 eurá z drogérie!

Ahojte, krásky!

Tie z Vás, ktoré majú rady linky, mi určite dajú za pravdu, že nájsť dobré a cenovo dostupné linky vie byť náročné. Sama som vyskúšala už mnoho druhov a značiek, preto som sa dnes rozhodla napísať o NAJLEPŠÍCH, s akými som sa stretla. Plus - stoja okolo troch eur a zoženiete ich v drogérii, tak čo viac si priať? :)

Reč je o produkte značky Catrice - nájdete ho v DMku pod názvom LIQUID LINER (MATT) v odtieni 010 Dating Joe Black. Doma mám už druhé balenie a ani neplánujem hľadať iné alternatívy, pretože táto je prosto úžasná.



Pracuje sa s ňou veľmi pohodlne - hrot má akurátnu veľkosť, aplikácia je jednoduchá a rýchla. Linka zaschne v primeranom čase a ďalej sa nerozmazáva. Na očiach vydrží celý deň bez akéhokoľvek strácania, neodtláča sa ani na začiatku po nanesení, ani po dlhom čase nosenia. Pokojne ju môžete aplikovať aj na tiene, dokonca si poradí aj s glitrami na oči, pekne si na nich sadne bez toho, aby ich od oka odlepila.


Už z názvu vyplýva, že linky sú matné, avšak nerobia efekt, aký majú niektoré matné linky, ktoré farbu zmenia až takmer do siva. Často priamo na nich nanášam aj tieň a nestrácajú sa. Ako zaschnú - tak aj ostanú.

Aký je Vás vzťah s linkami - používate ich často? Ak áno, ktoré sú tie Vaše najobľúbenejšie? Rozhodne mi o nich dajte vedieť v komentároch, som zvedavá na Vašich obľúbencov.

Veľmi si cením, že ste sa dočítali až na úplný koniec. Ak máte chuť prečítať si viac mojich článkov, na bočnej lište nájdete políčko Sleduj môj blog, kde sa môžete prihlásiť, aby ste boli upozorňovaní na každý nový článok (ak ste na mobile, nastavte si webovú verziu a nájdete to pod článkom). Takisto sú tam aj moje sociálne siete, kde sa s Vami tiež rada uvidím.

Majte ešte krásny zvyšok dňa! 


16 komentárov:

  1. Osobně linky moc nenosím, nemám na to trpělivost 😅 ale věřím, že tyhle budou skvělé, Catrice málokdy zklame:) podle popisu mi připadají podobné linkám od NYX, které jsou prý také úžasné, ale jsou dražší

    CZECHHONEY: V.’s World  


    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tiež mi trvalo nekonečné mesiace, kým som sa naučila robiť si ako-tak schopné linky, ktoré by mi nezabrali 3 hodiny :D Presne, NYX má niečo veľmi podobné, ale Catrice je aspoň pre mňa dostupnejšia značka, pretože DM nájdem kedykoľvek v mojom meste, kým po NYX by som musela cestovať alebo objednávať z internetu :)

      Odstrániť
  2. Bez linky ani ránu, tudíž díky za tip, já už x let používám linku z black kolekce od DC, ale možná bych i tuhle mohla za tu cenu zkusit:-).
    U mě na blogu probíhá soutěž o balíčky Dermacol, tak budu ráda, když se zúčastníš, nebo alespoň přijde na návštěvu:-).
    Měj se fajn
    ByGabra

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nie je vôbec za čo, rozhodne by som ju skúsila, mne vyhovuje na 100% :) Ďakujem za tip, s veľkou radosťou blog navštívim :)

      Odstrániť
  3. Linky nosím pořád:D. A tyhle asi neznám, takže děkuju za tip. Já mám zase ráda od Essence, ty mají taky dobrý za podobnou cenu:).

    Nejoblíbenější linky jsou pro mě tyhle https://www.makeuprevolution.cz/produkty/revolution-renaissance-flick-ocni-linky . S těma se maluje jedna báseň❤.

    Verča ze Ztracena v Praze

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Rado sa stalo :) Skúšala som jedny od Essence, ale veľmi mi nesadli, resp. mi príliš skoro vyschli...:/ Ďakujem za tip, hneď sa na nich idem pozrieť :)

      Odstrániť
  4. Já linky vůbec nepoužívám, raději si vyhraji s očními stíny :-)
    All my cosmetics

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tiež som v poslednej dobe podľahla tieňom, na nich linky a ide sa :)

      Odstrániť
  5. Čierna linka na oči je moje must have, väčšinou beriem vždy vo fixke ale nalákala si ma na vyskúšanie tejto :D
    Recenzie-Kozmetiky

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vo fixke som už pár vyskúšala, ale príliš rýchlo mi vyschli a celkovo mi veľmi nevyhovovali, tak som chcela nájsť niečo iné a narazila som na tieto, čo rozhodne neľutujem :)

      Odstrániť
  6. Přesně tu mám tedka doma :-) Také jsem spokojená :-) není uplně jednoduché vybrat si dobrou a že jich na trhu je...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Presne tak, trh je veľký, ale nájsť nejakú, ktorá by vyhovovala...:) Som rada, že som ju už našla :)

      Odstrániť
  7. Tieto linky veru nepoznám, no pozdávajú sa mi. Linky používam denne, no akosi viem pracovať len s tými, ktoré majú pevný aplikátor. Dobré sú podľa mňa Rimmel Exagerate alebo teraz mám prírodné od Lavera a držia parádne.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Za mňa rozhodne odporúčam, spĺňajú všetky moje požiadavky :)
      Tie som ešte neskúšala, keď budem mať chuť skúsiť nejaké nové, pozriem sa na nich :)

      Odstrániť
  8. Na tohle jsem byla zvědavá. Měla jsem ráda linky ve fixu, ale hrozně rychle vysychaly, tak se teď učím s těmito klasickými. Momentálně mám LUXE z Avonu, a taky nejsou špatné. 😊

    Blogerka Klárka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Rozhodne odporúčam, ľahko sa s ňou manipuluje a nemám pocit, že by nejako rýchlo vysychala :) Z Avonu som ešte žiadnu neskúšala :)
      Ďakujem za komentár ♡

      Odstrániť