štvrtok 13. decembra 2018

Najlepšia špirála na svete a môj osobný názor | BENEFIT


Ak sa zaujímate o svet kozmetiky, určite ste o tejto špirále už čo-to počuli. Celkovo sú maskary od Benefitu považované za jedny z najkvalitnejších a práve tá, o ktorej som sa dnes rozhodla napísať, často dostáva prívlastky typu NAJLEPŠIA. Keď som teda pri časopise ELLE uvidela pribalenú jej cestovnú verziu – jednoducho som nemohla odolať. Pár týždňov som ju poctivo skúšala, vystavovala rôznym podmienkam a testom, aby som vám mohla zrecenzovať, či je podľa mňa tá veľká sláva oprávnená.

Na oficiálnych stránkach Benefitu stojí plná verzia (8.5 g) 25 dolárov (cca 22 eur) 

                                                                mini verzia (4.0g) 13 dolárov (cca 11 eur)


Moja cestovná verzia má 3.0g a stála spolu s časopisom ELLE 4,99 eur, pričom som túto špirálu s rovnakou gramážou našla na Amazone za 7 dolárov (cca 6 eur), čo stále vychádza lacnejšie + pri objednávaní z amerických stránok by ste pravdepodobne museli platiť aj poštovné (ak teda po blízku nemáte kamennú predajňu so značkou Benefit).




Internet o nej tvrdí:

Maskara Benefit They're Real! They're Real! dodá vašim riasam maximálnu dĺžku aj neskutočný objem.

Vlastnosti:

· predĺži dĺžku rias

· má efekt umelých rias

· nezlepuje riasy

· má intenzívnu farbu

· má dlhotrvajúci efekt

· zvýrazní tvar očí

· rýchlo a ľahko sa aplikuje (zdroj : notino.sk)




Musím sa priznať, že kefka ma na prvý pohľad dosť prekvapila. Úprimne neviem, čo som vlastne očakávala, avšak toto to nebolo. Zdala sa mi príliš veľká a akási obyčajná na to, akým zázrakom by mala byť. Čo sa týka celkovej vizuálnej podoby, nebolo na nej nič zvláštne – špirálová klasika.




Kým začnem produkt recenzovať, musím vás trochu oboznámiť s tým, s čím pracuje a čo očakávam – moje mihalnice sú pomerne dlhé, avšak rovné (nie vykrútené) a aj keď použijem klieštiky a rôzne podkladové bázy, po čase mihalnice opäť spadnú do svojej predošlej polohy, preto už dlho hľadám špirálu, ktorá by ich dokázala udržať vytočené po celý deň. Ďalej samozrejme chcem, aby neopadávala pod oči, nedrolila sa či nerozmazávala. No a nakoniec takisto nemám rada, keď príliš riasy zlepuje a vytvára dojem „pavúčích nôh“.

A teraz späť k preslávenej špirále od Benefitu – DOKÁŽE TO SPLNIŤ?

S radosťou oznamujem, že ÁNO!

Úprimne môžem povedať, že ide o NAJLEPŠIU špirálu, akú som mala možnosť vyskúšať. Najviac ma na nej baví „efekt umelých mihalníc“, ktorý dokáže vytvoriť – riasy sú vytočené, nádherne predĺžené, pričom ich zlepuje len minimálne. Hneď po prvom použití som bola ohúrená, aké dlhé môžu byť moje prirodzené riasy. Častokrát nosím hrubé linky, pri ktorých mi mihalnice takmer ani nebolo vidno, táto špirála sa však dokáže prebojovať aj cez ne.

A čo je najlepšie – vydržia v neporušenom stave celý deň! Tvar, ktorý si vytvorím ráno, mám nachlp rovnaký aj o 12 hodín neskôr. Absolútne neopadáva, nedrolí sa ani nerozmazáva.

/fotka po 10 hodinách od nanesenia/

Jediným maličkým mínusom je odličovanie, lebo to nie je ani zďaleka jednoduché. Proces podobný ako pri vodeodolnej špirále, pričom ona ňou nie je. Skúšala som rôzne „techniky“, ale naozaj nejde dole ľahko. To však len potvrdzuje, že skutočne dobre drží :)


Veľmi si cením, že ste sa dočítali až na úplný koniec. Ak máte chuť prečítať si viac mojich článkov, na bočnej lište nájdete políčko Sleduj môj blog, kde sa môžete prihlásiť, aby ste boli upozorňovaní na každý nový článok (ak ste na mobile, nastavte si webovú verziu a nájdete to pod článkom). Takisto sú tam aj moje sociálne siete, kde sa s Vami tiež rada uvidím.

Majte ešte krásny zvyšok dňa! 

2 komentáre:

  1. podľa mňa vyzerá super, ale tak neviem posúdiť, ešte som ju nemala :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Rozhodne odporúčam vyskúšať, až na to zdĺhavé odličovanie si ju neviem vynachváliť :)

      Odstrániť