utorok 30. apríla 2019

Apríloví obľúbenci | 2019

Ahojte, krásky!
Musím sa priznať, že pri písaní názvu dnešného článku som sa jemne zarazila - to naozaj končí apríl?! Skúšky mi už zvesela klopú na dvere a ja som si ešte ani poriadne neuvedomila, že mi začal letný semester. Aj vám tento rok ubieha šialene rýchlo? :)

STAROSTLIVOSŤ O VLASY
Už dlho bojujem s vypadávaním vlasov (pripravujem aj špeciálny článok na túto tému, keďže ma prenasleduje už viac než rok, takže detailnejšie informácie Vám poskytnem v ňom) a nedávno sa ku mne dostali pozitívne recenzie na chinínové šampóny od značky Milva. Jeden (väčší) sa používa pri každom umytí a druhý (menší) len raz za týždeň - toto kombo mi nesmierne pomohlo nie len v tom, že mi vlasy zosilneli, ale taktiež robí skvelý objem, vďaka čomu vyzerajú aj redšie vlasy podstatne lepšie. Mojím ďalším obľúbencom je olej na vlasy s vitamínom E od značky Pantene - práve som si po spotrebovaní prvého balenia kúpila nové a je to veľký záchranca na rozštiepené končeky alebo nepoddajné pramene.


STAROSTLIVOSŤ O PLEŤ
Už vo svojom článku o Ziaja haule (pre článok KLIK TU) som Vám spomínala uhorkovo-mätový micelárny gél a nedá mi ho nepridať aj do svojich obľúbencov. Tento produkt mi sadol najviac zo všetkých zo spomínaného haulu a zaradil sa k tým výrobkom, po ktorých momentálne siaham najčastejšie. Má veľmi príjemnú vôňu, pleť krásne dočistí a nedráždi ju.

MÓDA
Všetko, čo som si momentálne najviac obľúbila, by sa dalo zhrnúť do jednej fotky, ktorá už nejaký čas visí na mojom Instagrame (určite sa tam zájdi pozrieť, pokojne aj napíš - rada si pokecám :). Kockovaný top som si objednávala za nejaké 2 eurá z AliExpressu a úplne som sa doňho zamilovala. K tomu som zladila šedé tepláky z Lidlu a oversized bielu mikinu z obchodu Gate. Na nohy nádherné biele tenisky s farebnými detailami, ktoré som zohnala v Cribse, a môj ležérny, pohodlný outfit je na svete! 



KNIHA
Ahoj, ešte nepoznáš Bukowského? Prepáč, nemôžeme byť kamaráti...
Ale nie, tak prudké to zas až nebude :) Je však pravda, že Charles Bukowski je niekto, kto si tvoju pozornosť rozhodne zaslúži. Najmä, ak si proti akémukoľvek sugarcoating a v duši si tak trošku sarkastickým bláznom.
zdroj: quoteswave.com
zdroj: pinterest.com

YOUTUBE
Plne si uvedomujem, že na túto párty prichádzam neskoro (ale že nesmierne neskoro :D) a všetci tohto youtubera už dávno poznáte, tak len stojac v kúte hanby podotknem, že posledné týždne som na YouTube nepozerala nič iné, len videá Davida Dobrika a jeho slávnej the vlog squad. Už dlho som sa na nejakých videách nebavila tak veľmi, ako na tých jeho - ich partiu zbožňujem! Mimochodom, pochádza od nás z východu (narodil sa v Košiciach, ale presťahovali sa do USA, keď mal okolo šiestich rokov), takže pozor - niečo tu predsa len je! :)
zdroj: Instagram David Dobrik
HUDBA
Khalid - HUNDRED

Got a hundred friends, but I'll cut em off, I don’t need em
Not like any of them gave a fuck if I was breathing
Everybody wants a favor, everybody needs me
But I'm too busy trying to fight away all of my demons

'Cause the world keeps spinning, the sun won't shine on my face
I'ma keep it moving, got a hundred things I gotta do today

Sia - BREATHE ME

Ouch, I have lost myself again
Lost myself and I am nowhere to be found
Yeah, I think that I might break
Lost myself again and I feel unsafe

Be my friend, hold me
Wrap me up, unfold me
I am small, I'm needy
Warm me up and breathe me

Sleeping With Sirens - I NEED TO KNOW

And when the night times calling and the rain starts falling
Will you still remember my name?
And when you're out till mourning and the drinks keep pouring
Do you think you'll feel the same?
I need to know, I need to know
Will you feel the same? Will you call my name?

Ariana Grande, Victoria Monét - MONOPOLY

I've been on the road, where you been?
Real protective with my soul, where you been?
Is your GPS even on, where you been?
Matter of fact, I don't even care where you been

Sebastian - RUB A LÍC

Chodbami labyrintu spolu dostali jsme se dál, než se nám zdálo,
Stačí tak málo, tak málo, tak málo, aby to náhle nic neznamenalo.

Jaký by bylo, kdyby slunce tehdy zapadlo dřív?
Jak by to bylo, kdybych tenkrát jinam než ty chtěl jít?
Co by se stalo, jestli by nám vlastně nebylo líp?
Tak kdo ví?

Perutě feat. Nicol - SPOLU/SAMI

Bolíš mě, vracím ti slzy nad ránem
Jsme spolu, jsme sami, přikryje nás zem
Už končí, zhasíná tenhle krásnej sen

Snad ztrácím vůli snít, ty už se nevrátíš
Nezbývá vůbec nic jen temně černá mříž a ty spíš
A ztrácí se ptáci za obzorem
Snad ztrácím vůli žít, ty už se nevrátíš


CITÁT
Dovolím si napísať Vám sem citát, ktorý som po prvýkrát počula vo svadobnom videu Justina a Emily Baldoni (obaja herci, jeho môžete poznať z môjho momentálne najobľúbenejšieho seriálu Jane the Virgin ako postavu Rafaela) a neskôr som si našla, že jeho pôvodným autorom je Abdu'l-Bahá.
“Where there is love, nothing is too much trouble and there is always time.”


Predchádzajúci obľúbenci ↓
Februároví obľúbenci | 2019
(len tak mimochodom - rozhodla som sa, že tento formát článkov budem pridávať cca raz za 2 mesiace, lebo každých tridsať dní mi príde zbytočne často :)


Poznáte niečo z mojich obľúbencov? Čo sa v apríli najviac zapáčilo Vám?

Veľmi si cením, že ste sa dočítali až na úplný koniec. Ak máte chuť prečítať si viac mojich článkov, na bočnej lište nájdete políčko Sleduj môj blog, kde sa môžete prihlásiť, aby ste boli upozorňovaní na každý nový článok (ak ste na mobile, nastavte si webovú verziu a nájdete to pod článkom). Takisto sú tam aj moje sociálne siete, kde sa s Vami tiež rada uvidím.

Majte ešte krásny zvyšok dňa! 

28 komentárov:

  1. Taky mi to děsně utíká :D Každopádně pěkní oblíbenci, líbí se mi celý ten outfit! :) A díky za inspiraci na písničky! :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jeej, ďakujem! :) Tak dúfam, že sa ti pesničky budú páčiť rovnako, ako mne :)
      Ďakujem za komentár ♡

      Odstrániť
  2. Mě teda youtuber David Dobrik nic neříká, ale já jsem všeobecně zaostalá, co se týče věcí, který jsou teď "in" a sledovaná. Nějak mě to nezajímá a koukám/používám/dělám co zrovna chci já :) Většinou se to ke mě dostane skrz přítele :D Oblíbenec za duben? Ani nevím, jak sama píšeš, hrozně rychle utekl, ani mi to tak nepřišlo :)

    WantBeFitM

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak David má cez 12 miliónov odberateľov, takže je ozaj dosť známy, ale musím povedať, že doteraz som o ňom ani ja veľa nevedela :) Presne, párkrát som klipla a apríl odišiel :)
      Ďakujem za komentár ♡

      Odstrániť
  3. Chininový šampón som taky používala ale moc ma nenadchol, po prvom umytí bol fajn ale neurobil nič s vlasami...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to ma veľmi prekvapuje, pretože jednak neskutočne pomohol mne, ale aj všetkým, ktorým som ho odporučila...Ale kozmetika je vysoko individuálna, takže úplne chápem :) Snáď čoskoro nájdeš niečo, čo ti vyhovovať bude :)
      Ďakujem za komentár ♡

      Odstrániť
  4. Bukowski je super. Výrobky od Ziaja mám moc ráda. Hlavne krémy. Na vlasy porad něco sháním, ale zatím nic moc. Milvu vyzkouším, děkuji za typ.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mám rada každého, kto má rád Bukowského! :D Rado sa stalo, dúfam, že Milva pomôže :)
      Ďakujem za komentár ♡

      Odstrániť
  5. Bukowskiho miluju! Takže palec nahoře. Musím ho zase číst, měla jsem od něj pauzu a už mi chybí❤.

    Ty šampony se mi moc líbí, určitě se na ně podívam. Ta značka mi něco řiká, ale nic od ní nemám. Tak se podívám, kde se v Praze dá koupit. Objemný vlasy miluju❤.

    Verča ze Ztracena v Praze

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Určite sa k nemu opäť vráť, budeš ho zbožňovať ešte viac :) Za mňa sú to skvelé produkty, ktoré už po prvom umytí spôsobujú zmenu (čo sa objemu týka) a pri dlhšom používaní som postrehla aj celkové posilnenie vlasov, čo je vždy veľké plus :)
      Ďakujem za komentár ♡

      Odstrániť
    2. Moc díky, jdu se teda juknout :)

      Odstrániť
    3. Dúfam, že budeš spokojná rovnako ako ja :)

      Odstrániť
  6. Veľmi sa mi páči jednoduchý a zároveň štýlový teplákový outfit 🙂 na Aliexpresse nájdeš naozaj krásne veci ❤️ a Bukowski? Topka ❤️
    NORALIC

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem, aj ja ho mám veľmi rada :) To určite, človek musí poriadne hľadať, ale dajú sa tam nájsť skvelé kúsky za smiešne ceny :) Teším sa, že aj ty máš rada Bukowského :)
      Ďakujem za komentár ♡

      Odstrániť
  7. Čím jsem starší, tím mi čas letí rychleji.
    Z tvého přehledu mne nejvíc zaujaly šampony. Za své dubnové oblíbence bych označila knížky Petera Maye, i když první z nich jsem přečetla myslím už v březnu (minirecenze mám na blogu, tak případně můžeš kouknout)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Šampóny sú skvelé, rozhodne odporúčam :) Tohto autora nepoznám, takže ďakujem za tip, určite sa na tvoje články pozriem :)
      Ďakujem za komentár ♡

      Odstrániť
  8. Ten chinínový mi vôbec nesadol. Hrozne vysušoval a po asi pol mesiaci používania mi seriózne viac vypadávali vlasy, takže si na to daj pozor :)

    S LÁSKOU, TORILINKA 💕/ @Torilinka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to si ma teraz prekvapila, lebo ho požívam už dosť dlho (aj moji známi) a nikto s tým ešte podobný problém nemal...Ale ďakujem za upozornenie :) Každopádne dúfam, že u mňa to nenastane :D :)
      Ďakujem za komentár ♡

      Odstrániť
  9. juu, Bukowskiho znám už strašně dlouho a bojím se, že už mám přečtenou většinu. :D Jinak ty tepláky jsou supr, docela by se mi hodily.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to si potom skvelý čitateľ! :) Skús pozerať v letáku Lidl, kedy ich opäť na týždeň zaradia do sortimentu, lebo nejde o stály tovar :)
      Ďakujem za komentár ♡

      Odstrániť
  10. Milvu jsem měla a moc hezky voněla, ale nepřišlo mi, že by byla nějaká zázračná. Každopádně okurková řada od Ziaja je super!:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak záleží aj na tom, aký problém s vlasmi máš a na čo konkrétne by mal ten šampón pôsobiť :) Áno, určite sa pozriem na ďalšie produkty z uhorkovej rady :)
      Ďakujem za komentár ♡

      Odstrániť
  11. Milvu jsem také používala a na padání vlasů neznám nic lepšího :-)
    All my cosmetics

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to sa veľmi teším, že ti vyhovovala :)
      Ďakujem za komentár ♡

      Odstrániť
  12. Určitě ti oblíbenci zpříjemnily celý měsíc, moc se mi líbí ten outfit! :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Veľmi spríjemnili :) Ďakujem krásne, teším sa, že sa páči :)
      Ďakujem za komentár ♡

      Odstrániť
  13. Jsme na tom stejně. Taky jsem koukala, že už je květen, ale strašně to utíká. Za chvílí letní dovolená, podzim a pak zas Vánoce :D Jinak oblíbenci jsou super, moc se mi líbí ta kosmetika :)
    Inspiration by Linda

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Presne, ani neviem ako a budú Vianoce :D Ďakujem a dúfam, že niečo z mojich obľúbencov vyskúšaš aj ty :)
      Ďakujem za komentár ♡

      Odstrániť