piatok 11. októbra 2019

KONIEC poškodeným vlasom - ÁNO či NIE? | ELSEVE Dream long

Ahojte, krásky!
Ak rady čítate kozmetické blogy, pred pár týždňami/mesiacmi ste určite postrehli masívnu kampaň okolo novej vlasovej rady Elseve Dream long od značky L’Oréal Paris. Recenzie boli z väčšej časti pozitívne, a preto keď som v drogérii vo veľkej zľave zbadala balzam, rozhodla som sa vyskúšať, na čom bol ten ošiaľ vlastne postavený. Ako si poradil s mojimi kučeravými, ťažko skrotiteľnými vlasmi? Poďme sa na to spoločne pozrieť :)


Balzam na ľahké rozčesávanie vlasov je určený najmä pre dlhé poškodené vlasy, ktorých končeky nutne potrebujú revitalizáciu. Zloženie s rastlinným keratínom, vitamínmi a ricinovým olejom má zabezpečiť rýchle a jednoduché rozčesávanie vlasov bez toho, aby došlo k ich lámaniu.

Hneď po otvorení Vám do nosa dozaista udrie silná parfumácia, čo isté blogerky hodnotili ako negatívnu vlastnosť. Ja sa tomu naopak teším, pretože nič, a to myslím ABSOLÚTNE nič, nedokáže moje vlasy dostatočne prevoňať, ale tento balzam to bez problémov zvláda. Aj dva dni po umytí je z vlasov cítiť príjemná sladká vôňa. Samozrejme však chápem, že niekomu môže prílišná parfumácia vadiť, preto ak ste jeden z týchto ľudí, táto rada pre Vás nebude to pravé orechové.


Krátky popis na druhej strane obalu dôrazne prízvukuje, že balzam je vhodné aplikovať len na konce, inak dôjde k masteniu vlasov. S tým zvyčajne problém nemám, preto som si párkrát povedala, že to risknem a nanesiem ho po celej dĺžke vlasov - to naozaj nerobte :D. Skutočne Vám hlavu prílišne zmastní, čo určite žiadna z nás nechce.

Čo sa týka ľahšieho rozčesavánia, moje nepoddajné pramienky boli po ošetrení týmto balzamom hebké, veľmi príjemné na dotyk a najmä hrebeň cez nich kĺzal jedna radosť. Na pohľad vyzerajú lesklejšie a zdravšie. Či je tomu ozaj tak a nie len naoko, prípadne či zabraňujú lámaniu vlasov, je už ťažšie posúdiť. Nemám totižto pocit, že by sa kvalita mojich vlasov nejak výrazne zvýšila, ale zas pozrime sa na to reálne - dokázal by to vôbec nejaký balzam osamote, bez pomoci ďalších prostriedkov...?


Na akési záverečné zhrnutie len dodám, že balzam je na vlasoch veľmi príjemný, užívam si jeho nádhernú vôňu aj pomoc pri rozčesávaní. Ako mínus vidím to, že sa nedá použiť na celú dĺžku vlasov, tým pádom sa mi na vrchných častiach hrebeň stále zasekáva. Ja toto balenie dopotrebujem, ale po tom asi siahnem radšej po niečom inom.


Skúšali ste niektorý produkt z tejto rady? Ktorý je Váš obľúbený balzam na vlasy?
Veľmi si cením, že ste sa dočítali až na úplný koniec. Ak máte chuť prečítať si viac mojich článkov, na bočnej lište nájdete políčko Sleduj môj blog, kde sa môžete prihlásiť, aby ste boli upozorňovaní na každý nový článok (ak ste na mobile, nastavte si webovú verziu a nájdete to pod článkom). Takisto sú tam aj moje sociálne siete, kde sa s Vami tiež rada uvidím.

Majte ešte krásny zvyšok dňa! 

32 komentárov:

  1. Loved this post 😊 thanks for your sharing 😊

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Great post! I love the jewellery!
    xoxo
    Lara

    www.verylara.com

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Už dlouho po něm koukám a až mi dojde můj současný šampon a kondicionér, určitě řadu Dream long vyzkouším :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tiež sa možno ešte popozerám na zvyšné produkty z rady, ale tento ma až tak nenadchol :/
      Ďakujem za komentár ♡

      Odstrániť
  4. Nevím, jedí jsi nezkoušela, ale mimo marketovky určitě doporučuju vlasovou kosmetiku Kallos KJMN, podle mě by se dala srovnávat s profláknutými značkami. Vlasy mám po ní heboučké a plusem je litrové balení za směšné prachy :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Od Kallosu som mala jeden obrovský balzam a bol skvelý, takže určite od tejto značky ešte niečo vyskúšam :)
      Ďakujem za komentár ♡

      Odstrániť
  5. Taky by pro mne to, že se balzám nedá použít na celou délku vlasů, bylomínus. Takže po tomto produktu asi nesáhnu. Díky za recenzi.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vôbec nie je začo :) Je to veľká škoda, bol by to celkovo omnoho lepší produkt, ak by sa dal použiť na celú dĺžku :/
      Ďakujem za komentár ♡

      Odstrániť
  6. What a fantastic review. I'm so glad this smells good. That is definitely really important!
    the-creationofbeauty.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ségra tuhle řadu používá a chválí si jí :)
    MyGoldenMind

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja sa ešte skúsim popozerať po inom produkte z tejto rady, lebo tá vôňa je fakt úžasná :D :)
      Ďakujem za komentár ♡

      Odstrániť
  8. Já to zkoušela u kamarádky a nic významného se nedělo, takže já bych do toho nešla :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mne celkovo produkt vyhovuje, ale veľmi mi vadí, že sa nedá použiť na celú dĺžku vlasov a tým pádom sa mi vrch ťažko rozčesáva :/
      Ďakujem za komentár ♡

      Odstrániť
  9. Great post. Thank you for sharing! Follow you, follow back? :)
    New post  -  www.minniearts.com   

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Thank you so much, I´m happy you like it ♡♡

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Táto rada má veľmi dobrý marketing, pretože vždy keď som v drogerke, vždy túto radu obzerám. Silnú parfumáciu pri šampónoch alebo celkovo pri starostlivosti o vlasy milujem ale bojím sa toho, že táto rada bude na moje jemné blond vlasy príliš ťažká.
    xxx Alexandra z MS ALWAYS LATE

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tiež mám jemné vlasy, ale čo sa týka parfumácie, problém som nezaznamenala :)
      Ďakujem za komentár ♡

      Odstrániť
  12. Thanks for sharing this product!

    https://www.kathrineeldridge.com

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Tak přesně něco takového bych potřebovala, jen aby to hlavně zafungovalo. Vlásky potřebují po létě vážně dost spravit :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Na končeky to je určite fajn, bohužiaľ nie na celú dĺžku vlasov :)
      Ďakujem za komentár ♡

      Odstrániť
  14. Ja mám celú radu a je to katastrofa. Mám dlhšie vlasy a končeky od toľkého farbenia zničené ale každý jeden balzám mi urobil to že vlasy po vyschnutí boli hebké a končeky vôbec nebolo vidno žeby boli rozštiepené ale po tomto som mala normálne uzle aj mám. Ešte dávam tejto sade šancu ale to už len tak žeby som ju nemusela vyhodiť lebo bola drahá. Takže za mňa nie. A ešte mi aj vlasy hrozne rýchlo zmastnejú. Nechápem fakt.

    NA DEŇ FRANCÚZSKOU

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to je škoda, že ti celá rada nesadla :/ Ja z nej určite ešte niečo vyskúšam a uvidím, ako to bude u mňa :)
      Ďakujem za komentár ♡

      Odstrániť
  15. Tuhle kolekci mám už asi potřetí a zkrátka ji miluju. Mně se kvalita vlasů zlepšila, zvlášť po té masce (kterou doporučuji ještě víc, než tento balzám). Za mě naprosto legendární kolekce. Je tedy pravda, že je třeba to trochu střídat, tak se teď chystám na Aussie a tu hair food masku od Garnier :) jinak mně také ta parfemace navadí, naopak. Přítel mi neustále chválí vůni vlasů :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Všimla som si, že ľudia viac chvália masku ako balzam, tak tá by mi možno sadla lepšie :) Do tej vône som sa aj ja zamilovala :D :)
      Ďakujem za komentár ♡

      Odstrániť