piatok 19. apríla 2019

Veľký ZIAJA haul + recenzie

Ahojte, krásky!
Prednedávnom som po dlhom čase zavítala do obchodu so Ziaja kozmetikou a v košíku sa mi nakopilo celkom veľa produktov. Kedže ide o značku, ktorá ma celkovo dosť zmiešané recenzie - niektorí na ňu nedajú dopustiť, kým iní by sa s ňu najradšej už nikdy nestretli - napadlo mi, že by takéto zrecenzovanie viacerých vecí z ich sortimentu mohlo byť zaujímavé :)

Kozie mlieko - krémové sprchové mydlo 500ml (cena: 3,69 eur)
Obsahuje komplex zložiek kozieho mlieka, D-pantenol a jemné umývacie zložky rastlinného pôvodu. Vyživuje, vyhladzuje a výrazne zvyšuje pružnosť. Intenzívne hydratuje.
Musím sa priznať, že všeobecne nie som v sprchových géloch vyberavá - vezmem to, čo doma v kúpeľni nájdem :D Preto som bola aj celkom zvedavá, v čom je toto mydlo iné ako klasika, ktorú bežne používam, no nejaký ohromný rozdiel som nenašla. Krémové sprchové mydlo je o čosi hutnejšie, ale (bohužiaľ) som nemala pocit, že by sa to vpíjalo aj do mojej pokožky, čo je veľká škoda. Hodnotila by som to výrokom: neurazí, nenadchne.

Kozie mlieko - denný krém 50ml (cena: 4,89 eur)
Suchá pleť a pleť náchylná na tvorbu vrások.
Rada Kozie mlieko od tejto poľskej značky si našla svoje miesto medzi nadšencami kozmetiky, a tak som si povedala, že niečo na pleť vyskúšam konečne aj ja. Keďže je to krém určený priamo na suchú pleť, očakávala som, že mi pomôže najmä zbaviť sa šupiniek, čo sa mu však úplne nepodarilo. Postupom času som prišla na to, že ich uhorkový krém (hoc ten je paradoxne na mastnejšiu pleť) mi vyhovoval o čosi lepšie, mala som pocit, že dokonca ešte viac hydratuje.

Uhorkovo-mätový micelárny gél 200ml (cena: okolo 3 eur - neviem presne, pretože to bol darček k nákupu nad 10 eur)
Ultraľahký micelárny gél s kyselinou laktobionovou. Jemne a účinne čistí všetky typy pokožky. Zmäkčuje a vyhladzuje epidermis. Nenarušuje primeranú úroveň hydratácie. Vytvára jemnú penu a poskytuje pocit sviežosti.
Hneď po otvorení mi do nosa udrela príjemná vôňa čistoty skladajúca sa zo závanov uhorky a mäty, čo je veľmi dobrá kombinácia. Ide o prvý micelárny gél v mojej zbierke, takže som úplne nevedela, čo od neho očakávať, každopádne ozaj mi sadol. Stal sa mojím pomocníkom hlavne pri odličovaní v sprche, ale aj ako dočisťovacia fáza po obrúskoch. Len jediná negatívna vec - ak mám niekde veľmi suché miesto (napríklad na nose od častého fúkania), zvykne tam občas zaštípať. Tento produkt ma z celého haulu potešil najviac!

A nakoniec som si vybrala aj tri mini masky, ktoré fungujú na princípe, že ich nanesiete a po 10-15 minútach zmyjete.

Hydratačná pleťová maska so zeleným ílom 7ml (cena: 0,79 eur)
Pre suchú a normálnu pleť. Intenzívne hydratuje a zabezpečuje rýchlejšiu regeneráciu pleti.
Na túto masku som sa tešila najviac, pretože moja suchá pleť potrebuje hydratáciu ako soľ. Hneď po otvorení sa ku mne dostala veľmi príjemná vôňa čistoty a svetlá hmota, ktorá sa jednoducho nanášala. Už pri zmývaní som cítila, aká je moja pleť odrazu jemná, čo vytrvalo aj dlhší čas.

Kaolínová čistiaco-sťahujúca maska so zinkom (olivový list) 7ml (cena: 0,59 eur)
Ošetrovanie pleti prírodným, zdravým a dermatologickým spôsobom. Hĺbkovo čistiaca maska, obsahuje výťažok z listov zelenej olivy, íl, kaolín a oxid zinočnatý. Predstavuje okamžitú úpravu vzhľadu pleti v mini dávke. Dokonale čistí a redukuje nedokonalosti pleti.
Opäť nesmierne príjemná vôňa (to očividne Ziaja vie :). Maska v sekunde na pleti zaschne a vytvorí tak tvrdý biely film, ktorý Vám pleť celkovo upokojí a zbaví začervenaných miest.

Regeneračná pleťová maska s hnedým ílom 7ml (cena: 0,79 eur)
Pre všetky typy pleti. Účinne vyhladzuje drobné vrásky. Dopĺňa nedostatok výživných zložiek.
S touto maskou urobíte najviac neporiadku, ale jej účinok je zo všetkých spomínaných aj najlepší. Pleť je celá rozžiarená a vyživená, príjemná na dotyk a ako stvorená či už na #nomakeupday alebo na nanášanie pleťovky.

Skúšali ste už niektorý zo spomínaných produktov alebo niečo od tejto značky?

Veľmi si cením, že ste sa dočítali až na úplný koniec. Ak máte chuť prečítať si viac mojich článkov, na bočnej lište nájdete políčko Sleduj môj blog, kde sa môžete prihlásiť, aby ste boli upozorňovaní na každý nový článok (ak ste na mobile, nastavte si webovú verziu a nájdete to pod článkom). Takisto sú tam aj moje sociálne siete, kde sa s Vami tiež rada uvidím.

Majte ešte krásny zvyšok dňa! 

26 komentárov:

  1. Kozí mléko a masky mě zaujaly, hlavně ta s hnědým jílem. Musí být super! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tá s hnedým ílom je skvelá, rozhodne odporúčam :) Rada Kozie mlieko ma bohužiaľ až tak veľmi nezaujala, ale veľa ľudí si ju naopak chváli :)
      Ďakujem za komentár ♡

      Odstrániť
  2. Ja sa priznám, že som ešte zlú recenziu na Ziaju nečítala. Patrím síce k nadšencom a zástancom Ziaje, najmé kozieho mlieka 😃 ale ozaj som ešte zlé veci nečítala nikde....

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som čítala už viacero, preto som úplne nevedela, čo očakávať :D A tá rada Kozie mlieko mi až tak nesadla, ale s ostatnými som spokojná :)
      Ďakujem za komentár ♡

      Odstrániť
  3. S kozím mlékem jsem od Zijai nezkoušela nic, ale jako dárek jsem před časem dostala klasické odličovací mléko a špatné není (i když se sním odličuji jen příležitostně - mám ho na chalupě).
    Hezký víkend

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Odličovacie mlieko som od nich ešte nemala, tak si nabudúce nejaké vyhliadnem :)
      Prajem Ti krásny veľkonočný víkend, ďakujem za komentár ♡

      Odstrániť
  4. Něco málo jsem už od této značky měla a byla jsem skoro vždy spokojená. Jediné, co mi nesedí je kakaová řada.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Celkovo Ziaju aj ja beriem ako dobrú značku :) Z kakaovej rady som ešte nič nemala, takže vyskúšam a dám vedieť :)
      Ďakujem za komentár ♡

      Odstrániť
  5. Coo? Já na ni nikdy nečetla špatnou recenzi, pouze ty pozitivní. A sama mám s touto značkou jen ty nejlepší zkušenosti. Kozí krém byl supr, stejně jejich masky, to je bomba. To opravdu cítíš až do druhého dne. A sestra si ji taky zamilovala. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Už si druhá, čo mi píše, že na ňu čítala len pozitívne recenzie, ale aj som naozaj našla zmes pozitívnych a negatívnych :D Kozí krém mi veľmi nesadol, ale masky boli skvelé! :)
      Ďakujem za komentár ♡

      Odstrániť
  6. Z tej sady s kozím mliekom som mala šampón + kondicionér a bola to jedna z mojich top kombinácií pre vlasy. Úplne úžasné, fakt odporúčam. ;) A mám aj ten micelárny gél, tiež je parádny. Určite si ho kúpim znovu. :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Na vlasy som od Ziaji ešte nič neskúšala, takže si musím niečo zadovážiť :) Ja som si tiež micelárny gél veľmi obľúbila, skvelo mi sadol :)
      Ďakujem za komentár ♡

      Odstrániť
  7. Parádny haul! Ziaju som kedysi používala vo veľkom, avšak už som od nej upustila :) ◡‿◡✿

    Blog de la Licorne

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem! :) Ja som na ich produkty vo veľkom narazila až teraz, takže uvidím, ako sa mi zapáčia :)
      Ďakujem za komentár ♡

      Odstrániť
  8. Ziaja produkty mám moc ráda, jsou levné a kvalitní! Sama jsem zkoušela krémy na obličej z kozím mlékem. :)
    Tera in Chester

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Kvalita tam určite je :) Kozia rada mi veľmi nesadla, ale mnoho ľudí si ju naopak nesmierne chváli :)
      Ďakujem za komentár ♡

      Odstrániť
  9. Od Ziaja jsem zkoušela zatím jen okurkový tonik, se kterým jsem zatím moc spokojená a přemýšlím, co vyzkouším příště:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Uhorkové tonikum znie skvelo, naňho sa určite musím pozrieť! :)
      Ďakujem za komentár ♡

      Odstrániť
  10. Ziaja je skvělá značka a moc ráda ji používám :-)
    All my cosmetics

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to som veľmi rada, že ti vyhovuje :)
      Ďakujem za komentár ♡

      Odstrániť
  11. Krásny haul, na tie produkty z kozieho mlieka počúvam samé chvály :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem krásne :) Rada kozieho mlieka mi až tak skvelo nesadla, ale pevne verím, že si nájde svojich zákazníkov, ktorí na ňu nedajú dopustiť :)
      Ďakujem za komentár ♡

      Odstrániť
  12. Odpovede
    1. Tak to som rada, Ziaja je v podstate skvelá značka :)
      Ďakujem za komentár ♡

      Odstrániť
  13. Ziaja je moja obľúbená značka. Má hromadu dobrých ba až výborných produktov. Pravidelne si ich kupujem a pravidelne som z nich nadšená. Iste, sem-tam sa stane, že niečo nesplní moje očakávania, ale ak to porovnám s inými značkami, tak u Ziaji sa mi to stáva minimálne (a že som tých produktov mala už kvantá).

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To je pravda, majú výrobky, na ktoré nedám dopustiť, ale aj také, ktoré by som si už opäť nekúpila - ale tak to asi je u každej značky :) Plus majú skvelé ceny, takže ja Ziaju tiež hodnotím pozitívne :)
      Ďakujem za komentár ♡

      Odstrániť