štvrtok 4. apríla 2019

Ako som sa zbavila EXTRÉMNE suchých rúk za TÝŽDEŇ

Ahojte, krásky!
Ani si neviete predstaviť, aká som šťastná, že konečne prichádzajú teplejšie dni. Konečne sme s kamarátkami mohli zájsť do parku a klebetiť na lavičke bez toho, aby sme sa triasli od zimy. Tieto chladné teploty však zasiahli moju pokožku asi najviac za posledné roky. Pri pohľade na moje ruky sa ľudia vždy zľakli, boli natoľko suché, až to vyzeralo, akoby som mala nejakú chorobu - proste katastrofa. Dlho som sa snažila zlepšiť ich stav, až som natrafila na starú dobrú klasiku, ktorá ma absolútne prekvapila a na plnej čiare porazila všetky novšie a drahšie krémy.

Poviem Vám to úprimne - keď mi mamka odporučila na moje extrémne suché ruky Indulonu, pozerala som na ňu veľmi zvláštne...:D Samozrejme, že som si tento krém pamätala zo svojich detských čias a vedela som, že doma máme ešte poriadnu zásobu (ocko ich nosil z práce, kde sa ich pokožka stretávala s mnohými dráždivými látkami), ale nikdy som jej účinkom veľmi neverila - vlastne ani neviem prečo :)

*mám doma naozaj staré balenie, dnes už vyzerajú o čosi inak, avšak účinok dúfam ostal rovnaký :)

Ak by som vedela to, čo teraz - už od začiatku zimy by som Indulonu nepustila z ruky. Neverila som, avšak ozaj prišiel zázrak - za týždeň sa pokožka na 100% zregenerovala! Všetky šupinky (ktorých bolo nesmierne veľa) na suchých miestach zmizli, drsná koža zjemnela a celkovo sú ruky na dotyk nesmierne príjemné. A to som ich pritom mastila len jedenkrát denne - vždy na večer, tesne pred spaním, som im dodala poriadnu dávku tohto krému, na ktorý odvtedy nedám dopustiť.

Rozhodla som sa, že si ním začnem mastiť aj suché miesta na lakťoch a krku, snáď sa dostaví rovnako skvelý efekt ako na rukách.

Tak nad čím ešte váhate? Bežte sa pozrieť do Vašej kúpeľne, či sa tam náhodou tento klenot tiež nenachádza. Ak nie, skočte si po jedno balenie do obchodu, Vašu peňaženku to vôbec nezaťaží (na Internete som našla cenu za 100 ml okolo 2 eur) a verte mi, že suchej pokožke budete čoskoro kývať na rozlúčku :)

Používali ste niekedy Indulona krém, prípadne čo je Vaším záchrancom pri suchej pleti?

Veľmi si cením, že ste sa dočítali až na úplný koniec. Ak máte chuť prečítať si viac mojich článkov, na bočnej lište nájdete políčko Sleduj môj blog, kde sa môžete prihlásiť, aby ste boli upozorňovaní na každý nový článok (ak ste na mobile, nastavte si webovú verziu a nájdete to pod článkom). Takisto sú tam aj moje sociálne siete, kde sa s Vami tiež rada uvidím.

Majte ešte krásny zvyšok dňa! 

28 komentárov:

  1. Já na suchou kůži docela trpím... Takový tip je pro mě k nezaplacení :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Som veľmi rada, že som mohla pomôcť :) Dúfam, že ti Indulona pomôže rovnako skvelo, ako mne :)
      Ďakujem za komentár ♡

      Odstrániť
  2. Já mám přes zimu a jaro nechutně suché ruce a souhlasím s tebou, že Indulona je fakt super, i když i já byla vůči tomu nejdřív skeptická :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak vidím, že nie som jediná, ktorá mala voči nej zmiešané pocity :) Ale po vyskúšaní som ostala naozaj nesmierne prekvapená, teraz už na ňu nedám dopustiť! :)
      Ďakujem za komentár ♡

      Odstrániť
  3. Krémy na ruky Indulona mám veľmi rada, hlavne ten klasický modrý pre jeho úžasnú vôňu. Presne ako píšeš nič ruky nezachráni lepšie. Okrem toho už majú parádne obaly čiže je to aj pastva pre oči.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Modrý som neskúšala, lebo máme doma len ten oranžový, ale pevne verím, že je rovnako skvelý :) Áno, hľadala som si na internete ich nové obaly a vyzerajú veľmi dobre :)
      Ďakujem za komentár ♡

      Odstrániť
  4. Jeden z mojich najoblubenejsich kremoch. Indulona to skratka vie.
    Mačka z blogu Kaviareň u mačky

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Indulona je prosto stará dobrá klasika, ktorá nikdy nesklame :)
      Ďakujem za komentár ♡

      Odstrániť
  5. Taky trpím na suché ruce, ale mně pomůže jakýkoliv krém :D Každopádně indulona je hodně fajn!:)

    https://kubistory.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak ja som mala už tak katastrofálne suché ruky, že mi nepomáhalo vôbec nič :) Až kým som nenatrafila na Indulonu...:)
      Ďakujem za komentár ♡

      Odstrániť
  6. Indulona je perfektní! Já mám obecně ráda hutnější krémy, ale pleť mám normální.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Indulona je skvelá v tom, že aj napriek tomu, aká je hutná, do pokožky sa vstrebe a nezanecháva mastný povlak :)
      Ďakujem za komentár ♡

      Odstrániť
  7. U mnohých ľudí podľa mňa práve tá cena odrádzala, že je až príliš lacný na to aby pomohol :D No za mňa je indulona jednoznačne favorit.


    S LÁSKOU, TORILINKA 💕/ @Torilinka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Presne tak :D Človek si povie, že to predsa nemôže fungovať, keď je cena tak nízka :D Aj ja som voči Indulone bola dlho skeptická, ale presvedčila som sa o presnom opaku :)
      Ďakujem za komentár ♡

      Odstrániť
  8. Odpovede
    1. Tak to sa teším, že aj tebe tak vyhovuje :)
      Ďakujem za komentár ♡

      Odstrániť
  9. I můj taťka Indulonu rád používá. Taky jsem ji dostávala v práci a byla super. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vidím, že viacero firiem to takto malo :) Ja som si Indulonu teraz absolútne zamilovala :)
      Ďakujem za komentár ♡

      Odstrániť
  10. aj ja som mala extrémne suché ruky už sa to teda zlepšilo aj ja som používala starú dobrú klasiku indulonu:) nám ju zase dával furt starký :)
    leekralovaa

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to som veľmi rada, že aj tebe pomohla :)
      Ďakujem za komentár ♡

      Odstrániť
  11. Já naštěstí moc suchý ruce nemám, a když jo, tak používám nějakou Niveu. Indulona mi myslím vždy smrděla 😕. Proto jí snad doma ani nemáme, nebo o tom aspoň nevím😁.

    Verča ze Ztracena v Praze

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som ako prvú skúšala Niveu, tá si však s mojimi naozaj extrémne suchými rukami nedokázala poradiť :/ Tak ja z nej nič necítim, našťastie :D :)
      Ďakujem za komentár ♡

      Odstrániť
  12. Jéj, tak u nás doma je Indulona osvedčená klasika :D Alebo mám veľmi rada Skin Food od Weledy :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to som rada, už aj u nás doma! :) O ňom som tiež teraz počula mnoho chvály, ale ešte som ho neskúšala :)
      Ďakujem za komentár ♡

      Odstrániť
  13. Pri práci s knihami mám samozrejme suché ruky. Prach, papier, suché prostredie, klíma. Katastrofa. Môj chlap mi nosil z prace Nechtíkovu indulónu. Priznávam že jedno z najlepšívj riešení lebo už sme skúšali v práci asi všetko. Oriflame, Avon, DM a vždy jednej pomohlo druhej nie... s Indulonou sú spokojné všetky ženy. Nechtik ako bylinka je super v lete si z neho robim masť aj olej a to je na pleť úplne pecka, nielen na ruky. Niekedy to najjednoduchšie riešenie je to najlepšie

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Presne, tiež som vyskúšala už kopu najrôznejších značiek, ale Indulona ich na plnej čiare všetky porazila :) Takisto sedí aj ľuďom okolo mňa, takže to nie je len nejaká individuálna záležitosť :)
      Ďakujem za komentár ♡

      Odstrániť
  14. Měsíčková Indulona je fajn, taky na ni nedám dopustit - používám ji hlavně na chalupě, kde mám ruce pořád o něčeho špinavé, takže si je myju fakt často a mám je z toho hodně vysušené

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to súhlasím - tiež mám ruky od neustáleho umývania poriadne vysušené a Indulona ich vždy vie dať dokopy :)
      Ďakujem za komentár ♡

      Odstrániť