pondelok 18. marca 2019

SPOTREBOVANÉ | Časť prvá

Ahojte, krásky!
Dnes na môj blog prinášam historicky prvý článok o spotrebovaných produktoch! Nemyslím si, že to bude nejaká pravidelná rubrika, pretože tvár aj telo mám len jedno (prekvapivo :D), a preto mi istý čas trvá, kým čo-to miniem do úplného konca. Teraz sa mi však podarilo nazberať dostatok vecí, takže je ten správny čas, aby som Vám o nich porozprávala :)

NEDEKORATÍVNA KOZMETIKA
Čo sa čistiacich obrúskov týka, mám svoje obľúbené z Lidlu (o nich rozhodne pripravujem článok, pretože sú lacné a skvelé), ale doma sa mi objavili aj jedny micelárne od Garnieru na citlivú pleť, no nebolo to úplne pre mňa. Rýchlo vysychali a mala som pocit, že si nimi pleť príliš drhnem a dráždim. Čo však od Garnieru zbožňujem je ich Pure 3in1 gel+peeling+maska - táto vec je úžasná, hneď utekám do drogérie kúpiť nové balenie. Ďalej musím určite doplniť do zásoby kapsuly od značky Balea - hydratačný koncentrát s extraktom z rias a olivovým olejom - už som Vám raz o nich písala (Jarný detox s BALEOU), bola som očarená, akú nádhernú pleť mi robili. Bojujem s veľkou suchotou na mojej tvári a toto ju dokázalo poraziť! Doma som našla aj vzorku Čistiacej pleťovej masky s dreveným uhlím a čiernym cukrom od Freeman - bola fajn, ale od tejto značky som našla už aj lepšie kúsky. Posledným zástupcom spotrebovancov je tomuto blogu už dobre známe čistiace mlieko Clean Rituals z Marionnaud, ktoré tvorilo spolu s mojou sonickou kefkou neodlúčiteľnú dvojku.




DEKORATÍVNA KOZMETIKA
Snáď už sté balenie (niečo o mojej maličkosti: rada a veľa preháňam :) môjho najobľúbenejšieho korektoru Catrice Camouflage Cream je spotrebované a doma už mám nové, pretože toto je prosto moja klasika. Taktiež neustále používam aj NYC bronzér Smooth Skin Bronzing Face Powder - vydrží celý deň a je to produkt, na ktorý sa dá spoľahnúť. Rovnako sa spolieham aj na Make Me Brow maskaru na obočie od Essence, ktorá moje neposlušné obočie skrotí na celý deň. Veľmi som si obľúbila aj špirálu na oči značky Bourjois Paris - robí nádherné prirodzené riasy, absolútne nezlepuje a mihalnice krásne nadvihne - ak toto od špirály požadujete, tak hľadajte v regáloch Volume 1 seconde mascara. No a ukončíme to mojimi klasikami, teda dvoma make-upmi, na ktoré nedám dopustiť a už som Vám ich dôkladne popisovala (TOP 3 make-upy z drogérie do 10 eur!): Rimmel London Skin Perfecting Full Coverage Foundation // Catrice HD Liquid Coverage Foundation.



VLASOVÁ KOZMETIKA
A čo-to málo mám nazbierané aj z vlasového sortimentu, a to konkrétne lak na vlasy od značky Balea - ich laky sú úžasné! Jednotlivé pramienky mi nezlepujú, nádherne zafixujú a udržia tvar celú noc. Spotrebovala som aj Garnier kondicionér Botanic Therapy Balm-Conditioner, ten ma však až tak prudko nezaujal, lebo som musela použiť ozaj veľa produktu, aby to malo vôbec nejaký účinok.
Skúšali ste niektorý z vyššie spomínaných produktov? A čo sa za posledné obdobie podarilo spotrebovať Vám?
Mimochodom, premýšľala som, že by som na svoj Instagram začala dávať mini rýchle recenzie, rôzne tipy a podobne - ak by Vás to zaujímalo, môj Instagram nájdete TU. S radosťou tam s Vami aj pokecám :)

Veľmi si cením, že ste sa dočítali až na úplný koniec. Ak máte chuť prečítať si viac mojich článkov, na bočnej lište nájdete políčko Sleduj môj blog, kde sa môžete prihlásiť, aby ste boli upozorňovaní na každý nový článok (ak ste na mobile, nastavte si webovú verziu a nájdete to pod článkom). Takisto sú tam aj moje sociálne siete, kde sa s Vami tiež rada uvidím.

Majte ešte krásny zvyšok dňa! 

18 komentárov:

  1. Já teda nespotřebovala nic, mám tak málo věcí ale trvalých, že je to těžké. :D Korektor znám, jinak spíše z doslechu. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to ti verím, tiež som tieto produkty zbierala kvalitne dlho :) Korektor je skvelý, rozhodne odporúčam :)
      Ďakujem za komentár ♡

      Odstrániť
  2. Mě trvá hodně dlouho, než něco spotřebuji, protože toho používám víc naráz :-) nejvíce jsou to ale sprcháče a šampony a pak taky odličovače :-) a hlavně odličovací tampony, tak jsem raději přešla na ty látkové, ať toho odpadu produkuji co nejméně :-)
    All my cosmetics

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Sprcháče a šampóny idú aj mne najrýchlejšie, ale to som tu nedávala :) O tých látkových som v poslednej dobe veľa počula, musím si nejaké zadovážiť :)
      Ďakujem za komentár ♡

      Odstrániť
  3. Tiež mám doma už druhé balenie tuhého korektoru od Catrice. Je fakt úžasný a veľmi dobre kryje. A s lakmi Balea máš pravdu, vôbec vlasy nezlepujú a fakt držia.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Áno, dokáže zakryť každý problém :) Úplne ich zbožňujem, iné ani nemám potrebu skúšať :)
      Ďakujem za komentár ♡

      Odstrániť
  4. Ahoj Lauro🌹. Pokud mohu být tak nesmělá a poradit, tak spíš foť na šířku. Na blogu to vypadá mnohem líp. Tahle není moc vidět, co na fotce je a na stranách je šíleně moc místa. Píšeš super, ale ty fotky ti to trochu "kazí".

    Snad to nevezmeš v zlém 💕.

    Jinak Catrice make-up je strašně dobrej. Fakt ho miluju! Jen by teda mohli udělat světlejší odstín. To bych si pak koupila klidně 3 do zásoby:D.

    Verča ze Ztracena v Praze

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj, ďakujem krásne za radu ♡ Musím sa priznať, že fotenie na blog je pre mňa najneobľúbenejšia činnosť (asi to je aj vidieť :D). Skúsim to na šírku, snáď to bude lepšie :) Vôbec to neberiem v zlom - práve naopak, ďakujem za úprimný názor, budem sa snažiť zlepšovať to :)
      Presne, tie odtiene sú šialene tmavé, aj ten najsvetlejší musím v zime kompenzovať korektorom, aby sa mi hodil :/ A je to naozaj škoda, pretože kvalita toho make-upu je ohromná! :)
      Ďakujem za komentár ♡

      Odstrániť
  5. Ja som konečne spotrebovala množstvo otvorených sprchových gélov! Keďže mi buď chodia na recenyiu Od Manufaktury alebo Oriflame, mám ich doma hŕbu, haha ◡‿◡✿

    Blog de la Licorne

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Sprchové gély som sem nezaradzovala, ale určite by ich bolo mnoho :) Od Manufaktury chcem nejaký už dlho vyskúšať :)
      Ďakujem za komentár ♡

      Odstrániť
  6. Mám zkušenost jen s maskami Freeman, ty jsou fakt úžasné, hezky čistí, nevysušují,.. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Presne, inak sú skvelé, len táto ma až tak nezaujala :) Ja mám od nich najradšej tú modrú :)
      Ďakujem za komentár ♡

      Odstrániť
  7. Doma mám a používám Botanic Therapy Balm-Conditioner a mám k němu i tu masku na vlasy a já si teda za mě nemůžu stěžovat, mě to vyhovuje :)

    WantBeFitM

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Samozrejme, každému sadne niečo iné :) Mňa bohužiaľ šampón ani kondicionér z tejto rady príliš nezaujali :/
      Ďakujem za komentár ♡

      Odstrániť
  8. Spotřebovala si toho docela dost:O To mně většinou vše vydží na 100 let :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak aj poriadne dlho som týchto spotrebovancov zbierala :D Ďalšia časť bude asi tak najskôr za pol roka :D :)
      Ďakujem za komentár ♡

      Odstrániť
  9. Od Garnieru jsem měla ze stejné řada kondicionér a šampon s aragovnovým olejem (šampon byl fajn, kondicionér taky extra neazujal) a šampon s medem a propolisem (ten jsem odložila nedopotřebovaný - mám pocit, že mi vysušoval vlasy).

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja sa musím priznať, že celkovo mi šampóny na vlasy od Garnieru dvakrát dobre nesadli :/ Čo je škoda, lebo ich produkty na čistenie pleti zbožňujem! :)
      Ďakujem za komentár ♡

      Odstrániť