nedeľa 3. marca 2019

Sonická kefka na čistenie pleti - ÁNO či NIE?

Ahojte, krásky!
Už vo svojom christmas haule (pre tento článok KLIK TU) som Vám spomínala darček, ktorý som si priala už nesmierne dlho - sonickú kefku na čistenie pleti. Ak pozeráte beauty youtuberky, určite ste už tento trend postrehli - ja som nadšenie pre tieto produkty nadobudla od svojej najobľúbenejšej youtuberky Gabi DeMartino (Fancy Vlogs By Gab - poznáte ju niekto? :). V každom videu o svojej pleti jej výrazné zlepšenie pripisovala najmä čistiacej kefke, tak som si povedala, že to teda vyskúšam.
Tento článok nie je úplne zameraný na konkrétny produkt, skôr na typ produktu, ale aj tak Vám sem uvediem môj variant - ide o čistiacu sadu, sonický vibračný nástroj na ošetrenie a revitalizáciu pleti od značky Bellissima. Sada obsahuje 5 nástavcov na rôzne typy pleti a produkty + podstavec na kefku + obal na cesty. V balení boli aj baterky, inak sa nabíjať nedá, musíte stále kupovať nové (zatiaľ ho používam 2+ mesiace a idú).

Spočiatku som kefku zaradila do svojej odličovacej rutiny v spôsobe, že som si najprv najhrubšiu vrstvu make-upu zmyla odličovacím obrúskom a potom som na nástavec naniesla odličovač - buď mlieko, gél, peeling...Takýto postup mi však nevyhovoval, pretože bola moja pleť extrémne vysušená a kefka ju príliš dráždila. Preto som sa rozhodla sonické čistenie zaradiť na úplný začiatok zoznamu - odličovač spolu s vodou rozbijú najhrubšiu vrstvu make-upu a obrúskom to potom sťahujem preč z tváre (samozrejme, po tom ešte používam nejakú micelárku/pleťovú vodu).
Musím s rukou na srdci zhodnotiť, že kúpa čistiacej kefky úplne zmenila môj svet odličovania - ani som si nevedela predstaviť, aký veľký rozdiel to spôsobí! Za dva mesiace sa mi podarilo takmer úplne zbaviť tzv. krupičky (malé vyrážky, ktorých je veľa pri sebe), celkovo je pleť krajšia a menej napnutá. Teraz mám istotu, že mi v žiadnych hĺbkach pleti neostáva make-up, ktorý sa tam určite počas celodenného dňa dostane.
Za mňa Vám môžem sonickú kefku na čistenie pleti všetkými desiatimi odporučiť!

Skúšali ste nejakú kefku na čistenie pleti, prípadne Vás láka ich kúpa?


Veľmi si cením, že ste sa dočítali až na úplný koniec. Ak máte chuť prečítať si viac mojich článkov, na bočnej lište nájdete políčko Sleduj môj blog, kde sa môžete prihlásiť, aby ste boli upozorňovaní na každý nový článok (ak ste na mobile, nastavte si webovú verziu a nájdete to pod článkom). Takisto sú tam aj moje sociálne siete, kde sa s Vami tiež rada uvidím.

Majte ešte krásny zvyšok dňa! 

29 komentárov:

  1. Nad podobným čistícím kartáčkem přemýšlím už dlouho, takže do něj asi taky půjdu. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Rozhodne odporúčam, podľa mňa to nie sú stratené peniaze - práve naopak :)
      Ďakujem za komentár ♡

      Odstrániť
  2. Thank you so much! :) I love your blog too ♡

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Dost jsem nad něčím podobným přemýšlela, ale pořád jsem si říkala, jestli to není jen reklamní tah, každipádně dle tvé recenze je to opravdu účinná věc. Asi ještědo budoucna popřemýšlím, že bych si to opravdu pořídila:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tiež som sa spočiatku obávala, či to nie je len nejaká reklamná bublina, ale naozaj som ostala prekvapená, aký veľký rozdiel to spraví :)
      Ďakujem za komentár ♡

      Odstrániť
  4. Ještě jsem nic podobného nezkoušela, ale vypadá moc dobře.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak rozhodne odporúčam vyskúšať, ja na tento produkt nedám dopustiť :)
      Ďakujem za komentár ♡

      Odstrániť
  5. Ano skusala som. Kupila som si ju na zaklade pozitivnej recenzie, kde ju blogerka odporucala napriklad aj na cistenie dekoltu resp. celeho trupu a pekne vycistit a predchadzat cistit upchate pory. Na taketo komplexne cistenie som bola pravdu povediac leniva a pouzivala som ju väcsinou len na tvar. No ani tu ma svojim ucinkom nepresvedcila, takze po case som ju vyhodila, lebo len zbytocne v kupelni zaberala miesto. Navyse som nedavno v casopise citala, ze tieto kefky ani velmi nie su vhodne, nakolko obrusuju pokozku a mozu roznasat aj bakterie.
    Mačka z blogu Kaviareň u mačky

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to mi je ľúto :/ Ale kozmetika je vysoko individuálna - každému sedí niečo iné :) Ja som zase žiadne negatíva na tieto kefky nečítala, takže som si ju kúpila a ostala som veľmi spokojná :)
      Ďakujem za komentár ♡

      Odstrániť
    2. Člověk si taky musí vybrat nastavení a kartáček, který mu sedne. Jsou i silikonové kartáčky, které pleti nevadí. A sem tam to chce nastříkat dezinfekcí, jinak to neroznáší nic, pokud nemáš pleť v šíleném stavu. A když už, tak bakterie dokáže roznést cokoliv, co si patláš na obličej :).

      Odstrániť
    3. To je veľká pravda - napríklad ja väčšinou používam len nástavec na citlivú pleť, lebo ostatné mi ju teraz v zime (keď je extrémne suchá) dosť dráždia. Samozrejme, nástavce treba pravidelne čistiť, rovnako ako napríklad štetce :)
      Ďakujem za komentár ♡

      Odstrániť
  6. Very interesting and useful tool!
    XO
    S
    https://s-fashion-avenue.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  7. připomíná mi to takové ty stroje a preparát pro krásu ze začátku století:))

    www.libenanovakova.cz

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Presne, to by mi ani nenapadlo :)
      Ďakujem za komentár ♡

      Odstrániť
  8. neskúšala som ešte, no vyzerá dobre, avšak bojím sa, či by som nebola na to lenivá :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ako tiež sa musím priznať, že sú dni, keď ju vôbec nevytiahnem (:D), ale snažím sa, lebo ozaj vidím rozdiel :)
      Ďakujem za komentár ♡

      Odstrániť
  9. Tá kefka ale vyzerá fajn, a už dlho po niečom podobnom pokukujem :)


    S LÁSKOU, TORILINKA / @Torilinka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Rozhodne odporúčam, podľa mňa to je veľmi užitočná vec :)
      Ďakujem za komentár ♡

      Odstrániť
  10. Thanks for sharing your experience.
    Thank you for your kind comment on my blog. Do you want to follow each other?
    xx Rena
    www.dressedwithsoul.com

    OdpovedaťOdstrániť
  11. This sounds really good, thank you for the honest review and for sharing your experience.

    take a look at my BLOG and my INSTAGRAM

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No problem, I´m happy you like it :) Thanks for your comment :)

      Odstrániť
  12. Postřehla jsem, že je to teď velký hit. Ale musím říct, že mě to zatím nechává úplně v klidu. 😊

    Blogerka Klárka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To rozhodne je a aj som sa obávala, či to nebude len reklamný ťah, ale skutočne ide o skvelý typ produktu :)
      Ďakujem za komentár ♡

      Odstrániť
  13. Miluju kartáčky na čištění pleti! Mám dva a fakt je miluju. Pleť vyčistí fakt hrozně dobře a to je paráda! Mám sonický i rotáční a mám ráda oba. Navíc to dělá i takový peeling, takže o to je to pro mě lepší.

    Jinak Gabi znám a koukám na její videa. Ne vždy, ale občas se ráda podívám, protože ten její princeznovský svět dostane i mě:D!

    Verča ze Ztracena v Praze

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja tiež ešte premýšľam nad rotačnou kefkou :) Neverím! :D Si prvý človek, ktorý ju na tomto blogu pozná (resp. mi napísal, že vie, o kom tu tak často točím) :D :)
      Ďakujem za komentár ♡

      Odstrániť
    2. To víš, že jí znám:D. Já jsem na Youtube v jednom kuse, takže moc znám skoro každého:D... Což je skoro ve 24 letech trochu smutný... Možná, ale spíš ne:D!

      Odstrániť
    3. Mám takmer 20 a som na tom úplne rovnako, ani nechcem vedieť, koľko zo svojho života som strávila na YouTube :D Ale tak čo, človek musí aj relaxovať! :P :D

      Odstrániť