sobota 9. marca 2019

Jarný detox s BALEOU

Ahojte, krásky!
Pevne verím, že sa aj vo Vašich radoch nájdu zimomraví ľudkovia, ktorí už túžobne očakávajú príchod jari. Tieto dlhé, pochmúrne a chladné dni mi už poriadne lezú hore krkom a s nadšením vítam každý slnečný deň. Preto som sa dnes rozhodla priniesť trochu jari aj na tento blog a ukázať Vám TOP 3 produkty od značky Balea, ktoré budú mojimi pomocníkmi pri jarnom detoxe.


Balea hydratačná pleťová maska
„Hydratačná maska s obsahom aloe vera, s termálnou vodou a extraktom z uhorky, pantenolom a bambuckým maslom dodá suchej pleti intenzívnu hydratáciu už po prvom použití - redukuje pocity pnutia. Lipidy udržujú pokožku jemnú a hebkú a ochránia pleť pred vysušením. Vaša pleť bude citeľne hebkejšia a jemnejšia. Zmierni pocit napnutia a suchej pleti."

Doma mám už druhé balenie tejto skvelej masky a neviem si ju vynachváliť! Podľa návodu na použitie sa nezmýva (môže sa stiahnuť kozmetickým obrúskom alebo len votrieť do pokožky), preto ju nechávam pôsobiť celú noc namiesto krému a ráno sa budím s nádhernou pleťou. Táto maska dokáže aj moju extrémne vysušenú pleť vynikajúco hydratovať, nerobia sa mi po nej žiadne šupinky. Ak bojujete so suchou pleťou (kliknite na môj samostatný článok: Ako bojujem so suchou pleťou - tipy a triky!) tento produkt je niečo, čo Vám v zbierke nesmie chýbať.

Cena: 0,99e

Balea hydratačný koncentrát s extraktom z rias a olivovým olejom
„Koncentrát s vitamínom E a olivovým olejom zjemňuje vrásky. Extrakt z rias pravidelným používaním intenzívne hydratuje. Olivový olej - bohatý na nenasýtené mastné kyseliny pôsobí upokojujúco, regeneračne a jemne ošetruje Vašu pleť. Vitamín E pomáha včas predchádzať predčasnému starnutiu pokožky."

Musím sa priznať, že toto bolo moje prvé stretnutie s takýmto druhom produktu, ale keď som ho v drogérii zbadala, rozhodla som sa dať tomu šancu najmä kvôli tomu, že vitamín E je v poslednej dobe všade vychvaľovaný. Balenie obsahuje 7 kapsúl, pričom jedna kapsula = jedno použitie. V kapsule nájdete dostatočné množstvo gélovej konzistencie na oblasť tváre, krku aj dekoltu. Už po nanesení som pozorovala, ako sa moja pleť nádherne vyhladila a ráno bol efekt ešte krajší (aj mamka sa ma pýtala, čo som večer použila, lebo tvár som mala ozaj nádhernú - žiadne začervenané miesta, aj vyrážky ustúpili). Ak by ste z tohto článku mali skúsiť len jedinú vec, odporúčala by som Vám tento koncentrát.
Cena: 1,39e

Balea pleťová maska s bahnom z Mŕtveho mora
„Pre znečistenú pokožku,intenzívne vyčistenie a zároveň upokojenie pleti: pleťová maska s bahnom, minerálmi, zinkom a extraktom z rias odstráni zrohovatené čiastočky kože a pomáha pri pravidelnom používaní prechádzať tvorbe nečistôt. Pre čistú, ošetrenú pleť a hodvábne jemný pocit na pokožke. Prírodné peelingové zrniečka z marhuľových jadierok a bambusu jemne vyčistia Vašu pleť. Bahno z Mŕtveho mora plné minerálov a kaolínu absorbujú prebytočný maz. Extrakt z kamiliek a pantenol podporujú upokojenie pokožky."

Táto maska je narozdiel od pred tým spomínanej kolegyne mojou záchranou najmä vtedy, keď sa mi pleť zblázni a potrebujem ju čo najrýchlejšie upokojiť. Výborne sa dokáže zbaviť podráždených vyrážok a celkovo pleť ukľudňuje. Obsahuje aj peelingové častice, preto si dávajte pozor pri citlivejšej tvári. Ak však máte problematickú pleť, táto maska je niečo pre Vás!
Cena: 0,99e

Máte radi Baleu? Na ktoré výrobky od tejto značky nedáte dopustiť?

Veľmi si cením, že ste sa dočítali až na úplný koniec. Ak máte chuť prečítať si viac mojich článkov, na bočnej lište nájdete políčko Sleduj môj blog, kde sa môžete prihlásiť, aby ste boli upozorňovaní na každý nový článok (ak ste na mobile, nastavte si webovú verziu a nájdete to pod článkom). Takisto sú tam aj moje sociálne siete, kde sa s Vami tiež rada uvidím.

Majte ešte krásny zvyšok dňa! 

28 komentárov:

  1. Ty kapsle mě vždycky lákaly, ale zatím jsem je nevyzkoušela. Každopádně mi to přijde hrozně roztomilý, tak třeba si nějaké pořídím... 😊

    Blogerka Klárka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Určite odporúčam, sú veľmi hydratujúce a ponechávajú krásnu pleť :)
      Ďakujem za komentár ♡

      Odstrániť
  2. Já mám Baleu moc ráda :) a nejvíce mě zaujala první maska :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja takisto, majú skvelé produkty za nízke ceny :) Prvá maska je vynikajúca, určite stojí za vyskúšanie :)
      Ďakujem za komentár ♡

      Odstrániť
  3. Baleu mám ráda a nejvíce mě zaujaly ty kapsle. Já jsem si od této značky oblíbila deodoranty.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Deodoranty som od nich ešte nemala, takže ďakujem za tip :) Kapsule sú skvelé, robia mi nádhernú pleť :)
      Ďakujem za komentár ♡

      Odstrániť
  4. Já Baleu miluju. Akorát tyhle masky nekupuju, protože mi je líto, že jsou jen na pár použití. Ale možná, že se přece jenom po nějakých podívám. Musím si tyhle konkrétní napsat 😁☝.

    Já miluju masky od Freemana. Vydrží snad x let:D.

    Verča ze Ztracena v Praze

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak mne tie masky vydržia na mnoho použití (aj keď na balení píše, že sú určené na 2 použitia, ja to mám minimálne na 10 :D). Tak dúfam, že sa ti zapáčia :) Freeman mám tiež veľmi rada, už som o jednej maske tu na blogu písala :)
      Ďakujem za komentár ♡

      Odstrániť
    2. Zrovna jsem si na tebe v DM vzpomněla, ale žádnou jsem nevybrala. Ale spíš jsem toho už asi měla dost a nechtěla jsem nic dalšího v košíku. Haha:D

      Odstrániť
    3. Hahaah, to presne poznám! :D Ja už väčšinou do drogérií chodím tak, že si vopred určím, čo mám kúpiť a po ničom inom nepozerám, lebo potom skončím s x vecami, ktoré koniec koncov ani nepotrebujem a mám už produktov podobného typu doma kopu :D :)
      Ďakujem za komentár ♡

      Odstrániť
  5. Baleu mám rada, no skôr ich sprchovacie gély. Masky mi bohužiaľ prídu všetky rovnako neúčinné :D

    S LÁSKOU, TORILINKA 💕/ @Torilinka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Sprcháče som od nich ešte nemala, tie určite musím vyskúšať :) Tak to mi je ľúto, ja si ich masky neviem vynachváliť, pre mňa je to topka, čo sa drogérií týka :)
      Ďakujem za komentár ♡

      Odstrániť
  6. Já se přiznám, ze od Balea používám jen sprchové gely, ale ty kapsle na pleť by me docela lákaly :)

    LITTLE THINGS FOR EM

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Na sprcháče som počula už mnoho chvály, musím ich vyskúšať :) Kapsule som si veľmi obľúbila, rozhodne odporúčam vyskúšať :)
      Ďakujem za komentár ♡

      Odstrániť
  7. Tak teď jsi mě nalákala na úplně všechno:D Hlavně ta maska vypadá super, se suchou pletí mám problémy.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to som veľmi rada! :D Dúfam, že ti všetko bude vyhovovať :)
      Ďakujem za komentár ♡

      Odstrániť
  8. Zinkovu masku s bahnom z Mrtveho mora som tusim pred dvomi rokmi mala v adventnom kalenadari Balea a bola super. Na trhu je vsak taka obrovska ponuka, ze znovu som si ju uz nekupila. Takze dakujem za pripomenutie :-)
    Mačka z blogu Kaviareň u mačky

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Rado sa stalo, dúfam, že ju budeš opäť zbožňovať :)
      Ďakujem za komentár ♡

      Odstrániť
  9. Po čtení takových článků si vždycky uvědomím, že už bych přece jen měla začít něco na ten svůj ksicht používat... :DD

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :D :D Tak hurá do drogérie a niečo dobré si vybrať :)
      Ďakujem za komentár ♡

      Odstrániť
  10. Tieto masky od balei mám veľmi rada. Pomer cena a kvalita je podľa mna veľmi dobrá. Najradšej mám asi tú so zinkom. A čo sa týka kapsulý, tie som si nikdy asi nevšimla, ale keď hovoríš, že to stojí za to, určite ich vyskúšam.
     xxAlexandra MS ALWAYS LATE

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Presne, ich masky sú za tú cenu perfektné :) Tak dúfam, že ti sadnú rovnako dobre ako mne :)
      Ďakujem za komentár ♡

      Odstrániť
  11. Obvykle si masky robim sama, najcastejsie z kavovej usadeniny, olivoveho oleja a kvapkou Evitaminu. .. kofein uz robi starsej pleti dobre 😂😂😂. Ale priznam sa, trochu to zanedbavam no slubujem ze pri kazdej prilezitosti to napravim. Ale ta Balea vyzera ako dobra alternativa k tym doma robenym. Človek aspon usetri cas 😂😂😂

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Domáce masky sú skvelé, ale dosť často som príliš lenivá na to, aby som si nejaké robila :D Vtedy je na rade Balea - skvelé a lacné masky :)
      Ďakujem za komentár ♡

      Odstrániť
  12. Masky na pleť sú moja závislosť ♥ Tie od Balea však nepoužívam, iba tie kórejské ◡‿◡✿

    Blog de la Licorne

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. O kórejských som počula už mnoho chvály, musím ich konečne vyskúšať :)
      Ďakujem za komentár ♡

      Odstrániť