utorok 22. januára 2019

Chválené produkty, ktoré mi vôbec NESADLI...

Ahojte, krásky!

Doteraz ste na mojom blogu mohli nájsť len samé pozitívne recenzie vecí, ktoré zbožňujem. Dnes som sa preto rozhodla ponúknuť Vám niečo iné, respektíve presný opak - produkty, ktoré mi VÔBEC NESADLI. Musím povedať, že mnohé z nich Vás môžu dosť prekvapiť, pretože boli nesmierne propagované a vychvaľované inými blogerkami.

Hneď prvý produkt býva dosť ospevovaný, je ním FIT ME Matte and Poreless make-up. Čo sa mňa osobne týka, značku Maybelline mám veľmi rada, ale tento make-up ma na moje počudovanie sklamal. Tiež sa jedná o vec, na ktorú mnoho ľudí nedá dopustiť, ale mne to jednoducho nesadlo. Absolútne nič nezakryje, na pleť si nesadne ale tvorí na nej nepeknú vrstvu plus v suchých miestach vytvára množstvo šupiniek. Chápem, že je určený primárne na matujúci efekt, teda na mastnú pleť, ale skúšala som ho v dobe, keď som nemala nejak extrémne suchú pleť a myslím, že takto by to vyzerať nemalo. Každopádne, dám mu ešte šancu cez leto a uvidím, či aspoň trochu zmením názor.




Pokračujeme vecou, ktorá pred pár rokmi doslova ovládla československý trh. Reklamy na EOS balzam na pery boli všade, každý ich kupoval a takmer nebolo blogu, kde by sa tento produkt neobjavil. Dostala som ho chvíľu po celej tejto mánii a bohužiaľ sa k pozitívnym recenziám nemôžem pridať. Pre mňa ide o balzam s nízkou kvalitou, ktorý moje pery jednoducho nedokázal dostatočne vyživiť. Chápem, že tento dizajn vzbudil veľký záujem a celkovo boli opradené myšlienkou, že ich každý potrebuje k svojmu životu, ale u mňa neplnil svoju funkciu, pretože nedokázal splniť najdôležitejšiu požiadavku - dodať perám hydratáciu.



* ospravedlňujem sa za zdeformovaný tvar, ale v lete sa mi roztopil (:D)

Veľkým prekvapením bola aj linka od BOURJOIS Paris - Eye Catching Liner. Od tejto značky som predtým už jednu linku mala a bola som s ňou veľmi spokojná, tak som to isté očakávala aj od tejto, bohužiaľ to je asi najhoršia linka, s akou som sa stretla. Nie je dostatočne čierna, čo by mi možno až tak nevadilo, ale šialene sa stráca - už po pár hodinách je rozmazaná po celom viečku (bez toho, aby ste si ju vy nejako poškodili) a z niektorých miest jednoducho zmizne. Vďakabohu som v drogérii našla perfektnú linku, ktorú si kupujem opakovane, takže už nemusím skúšať žiadne ďalšie (článok o nej KLIK TU).



* celý názov sa mi zmazal

Vec, na ktorú som sa nesmierne tešila, pretože napohľad vyzerala nádherne a nakoniec ma na plnej čiare sklamala, je paletka od Marionnaud Hymn of Love Palette. V parfumérii ma okamžite zaujala, nezvyčajné a dobre vyskladané farby pôsobili pri swatchoch na ruku dosť pigmentované, tak som sa nádejala, že som našla skvelú, skladnú paletku na cestovanie. Bohužiaľ, na očiach je to už o niečom inom. Trblietavé odtiene po nanesení na viečko totálne stratia svoju farbu a ponechajú tam len trblietky. S matnými sa ešte ako-tak pracovať dá, ale musíte byť veľmi precízni, pretože sa blendovaním strácajú úplne. Za tú cenu by som očakávala niečo rozhodne kvalitnejšie, napríklad paletky z AliExpressu za 4 eurá mi vyhovujú stokrát viac (pre článok o paletkách z AliExpressu KLIK TU).



Nakoniec som si ponechala aj dva kúsky nedekoratívnej kozmetiky, oba od značky Ziaja. Predtým však musím dodať, že od tejto značky som skúšala mnoho vecí a väčšina mi skutočne sadla, rada sa k nim vraciam, bohužiaľ to ale nie je prípad nasledujúcich dvoch vecí. Prírodný olivový krém sľubuje veľkú dávku hydratácie a pri mojej momentálne šialene suchej pleti (pre tipy a triky na suchú pleť KLIK TU) som niečo presne také hľadala, ale predstavovala som si to úplne inak. Tento krém je extrémne mastný, ale do pleti sa nevsakuje, len ostane na jej povrchu, čím sa všetka hydratácia stráca. Druhým produktom je odličovač očí, ktorý je snáď najhorší, aký som vyskúšala. Nedokázal si poradiť ani s klasickou špirálou, nie to s nejakým komplikovanejším líčením. To, čo mal odlíčiť, len rozmazal po celej tvári a naozaj sa s ním nedalo vôbec pracovať.




Skúšali ste nejaký z vyššie spomínaných produktov - ak áno, ako ste s ním boli spokojní? Alebo ste už niekedy narazili na produkt, ktorý bol nesmierne vychvaľovaný a Vám vôbec nevyhovoval? Určite mi dajte vedieť Vaše skúsenosti dole do komentárov.

Veľmi si cením, že ste sa dočítali až na úplný koniec. Ak máte chuť prečítať si viac mojich článkov, na bočnej lište nájdete políčko Sleduj môj blog, kde sa môžete prihlásiť, aby ste boli upozorňovaní na každý nový článok (ak ste na mobile, nastavte si webovú verziu a nájdete to pod článkom). Takisto sú tam aj moje sociálne siete, kde sa s Vami tiež rada uvidím.

Majte ešte krásny zvyšok dňa! 

22 komentárov:

  1. Takéto typy článkov zbožňujem :D Vyskúšala som len EOS a takisto až po tom celom boome a súhlasím s tebou na 100% !! Plánujem urobiť minirecenziu ale pozitívna nebude. Mám vanilkový a jediné čo je pre mňa pozitívum je, že aj reálne chutí sladko! :D U väčšinu balzamov je to len vôňa ale chutia odporne, EOS aj po oliznutí pier reálne chutí.

    Ziaju mám tiež rada a vzorky krémov čo som mala ma niektoré tiež sklamali lebo boli veľmi ťažké. Ale inak ju naďalej považujem za TOP kozmetiku.

    Recenzie-Kozmetiky

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ten EOS som naozaj nepochopila, toľko ho chválili a mne to prišlo ako prepadák :D Ziaja je super, len treba vedieť, po čom sa oplatí siahnuť :)
      Ďakujem za komentár ♡

      Odstrániť
  2. Z týchto produktov mám len skúsenosť s EOS, ale ja si ich naopak neviem vynachváliť... a to ja na balzam kvôli mojim extra suchým perám nedám dopustiť ❤ xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Presne to je na kozmetike zaujímavé - jednému sadne, inému nie :) Mne bohužiaľ pery nedokáže vôbec vyživiť :/
      Ďakujem za komentár ♡

      Odstrániť
  3. Zkušenost mám pouze s olivovým krémem a jsem jsem s ním spokojená, ala každému sedne něco jiného. :)

    Somethingbykate

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Presne ako vravíš, každému sadne niečo úplne iné :) Aj práve preto som bola zvedavá na názory ostatných, lebo každý máme iné skúsenosti s daným produktom :)
      Ďakujem za komentár ♡

      Odstrániť
  4. Co se týče eos tak jsem taky překvapená a teď už vím že není super vždy být za ty produkty které mají silnou reklamu a všude si je chválí naopak je hodně méně známých značek co nabízí levnější produkty..které jsou třeba kvalitnější .. ještě donedávna jsem furt přemýšlela jestli eos vyzkoušet.. nedalo mi to až spat.. ale nakonec jsem se spokojila s přírodní kosmetikou:)

    www.melissakinsley.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Presne tak, našla som balzamy na pery, ktoré stoja trikrát menej a sú pre mňa výrazne lepšie :) Ja by som na tvojom mieste určite išla radšej do prírodnej kozmetiky ako EOS :)
      Ďakujem za komentár ♡

      Odstrániť
  5. Já mám EOS balzámky docela ráda, ale je fakt, že musím mazat každou hodinu :-) jinak nejraději mám balzámky od Bomb Cosmetics. Jsou to taková máslíčka a hydratují dokonale.
    All my cosmetics

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Samozrejme, každému sadne niečo iné, to je na kozmetike tak zaujímavé :) Bomb Cosmetics nepoznám, ďakujem za tip, pozriem sa na ne :)
      Ďakujem za komentár ♡

      Odstrániť
  6. Z týchto produktov som skúšala iba Eos a ten ma vôbec nenadchol. Mala som doma asi 4 rôzne balenia a klasické balzámy čo stoja pár korún sú oveľa lepšie.

    Suesanqa

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som si teraz obľúbila balzamy od Astrid - stoja málo a sú veľmi dobré :)
      Ďakujem za komentár ♡

      Odstrániť
  7. Shit, zrovna Fit me make-up jsem si včera koupila. A souhlasím Je děsnej. Ale za 120,- co bychom chtěly:D

    Tvému blogu dávám odběr a budu se sem ráda vracet, stejně tak ráda tě přivítám i u sebe na blogu:

    ByGabra

    Měj se krásně!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to mi je ľúto, že ani tebe nesadol :/ Neviem no, lebo za tú cenu som našla aj rozhodne lepšie kúsky :D
      Ďakujem za komentár, hneď sa idem pozrieť na tvoj blog ♡

      Odstrániť
  8. Tak v těch dvou bodech máš naprostou pravdu. Make-up jsem měla a vůbec mi nesednul, hrozně na mně oxidoval a po 10 minutách jsem vypadala jak pomeranč. A EOS mám ráda kvůli těm vůním/příchutím, ale vůbec nehydratujou.

    Šárka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to mi je ľúto, že ani tebe ten make-up nesadol, ale ako pozerám, asi nás bude viac :/ Áno, príchute sú super, ale od balzamu na pery očakávam trochu viac :)
      Ďakujem za komentár ♡

      Odstrániť
  9. EOS balzamy som skúšala. Prvý sa mi zdal perfektný, no aktuálne už som našla lepšie a tieto mi prídu priemerné. Fit Me make-up by mi asi tiež nesedel, mne tie Maybelline make-upy nesedia celkovo a to mám mastnú pleť. Z takých legiend mi napr. vôbec nesedí púder Rimmel Stay Matte.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mne sa marí, že som od Maybelline už nejaký make-up mala a bol fajn, tak neviem, prečo mi tento tak strašne nesedí :/ Ten púder mám doma a celkom rada ho používam, avšak ja mám ozaj suchú pleť, čiže čo sa púdrov týka, nie som vyberavá :)
      Ďakujem za komentár ♡

      Odstrániť
  10. Na Fit Me mám úplně stejný názor. Sice fajn světlý odstín, ale ještě než jsem ho rozetřela, tak zaschnul, jakože co? Tady je vidět, jak je kosmetika individuální, i když ho doporučuje nejpopulárnější česká Youtuberka, někomu prostě nesedne :D Ale celkově mi matující make upy mám nevyhovují a to ani nemám moc suchou pleť, spíš smíšenou.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som si myslela, že mi nesedí najmä kvôli mojej suchej pleti, ale písali mi aj dievčatá s mastnou, že ani im nevyhovuje :/ Ja tiež make-upy s matným efektom veľmi nemusím, maximálne v lete ešte celkom ujdú, keď sa človek potí a leskne :)
      Ďakujem za komentár ♡

      Odstrániť
  11. Musím říct, že souhlasím - odličovač Ziaja šel rovnou do koše a krémem si mamka maže lokty.:D Make-up Fit me mi taky nesednul ze stejných důvodů jako u tebe. Přitom concealer ze stejné řady je moc fajn...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Korektor som neskúšala, ale možno mu dám šancu, tak ďakujem za odporúčanie :)
      Ďakujem za komentár ♡

      Odstrániť