pondelok 27. apríla 2020

Doprajte Vašim vlasom špeciálnu starostlivosť s CLINICAL NUTRICOSMETICS!


Ahojte, krásky!
Mnohokrát som Vám na tomto blogu spomínala môj problém s vypadávaním vlasov, a hoc sa to už odvtedy zlepšilo, stále hľadám produkty, ktoré by moju korunu krásy ešte viac posilnili. Keď som spozorovala ponuku o spolupráci so značkou CLINICAL nutricosmetics, vôbec som neváhala a teším sa, že dnes Vám môžem napísať o svojej osobnej skúsenosti. Doma mi pristál balíček s dvomi produktmi: dvojmesačná intenzívna kúra ako doplnok stravy (s darčekom – sklenený pilník) a hĺbková regeneračná kúra s prírodným keratínom.

Dvojmesačná intenzívna kúra (60 tabliet) Clinical hair-care je doplnok stravy obsahujúci Keratin Renewal System, ktorý je prevažne tvorený dôležitými aminokyselinami. Obsahuje látku cysteín, ktorá je potrebná  pre posilnenie vlasov. Celkovo je tento produkt prospešný pri: zvýšenom vypadávaní vlasov, vyššej lámavosti vlasov, celkovo nižšej vitalite vlasov a šediveniu alebo strate prirodzeného lesku vlasov. Odporúčané dávkovanie je denne jedna tabletka.
Ako pri všetkých produktoch tohto druhu, výsledky nemôžete očakávať okamžite. Istý čas trvá, kým sa všetky prospešné látky a živiny začnú prejavovať aj na kvalite Vašich vlasov. Ja som si však ako prvé všimla výrazné zlepšenie nechtov, ktoré sa stali pevnejšími a menej lámavými. Neskôr (približne po mesiaci užívania) som podobné javy spozorovala aj na mojej korune krásy – vlasy sú pevnejšie, na pohľad krajšie a taktiež mám pocit, že vypadávanie sa značne obmedzilo. Vo všeobecnosti, vlasy akoby ožili a vrátil sa im šmrnc :)


Hĺbková regeneračná kúra s prírodným keratínom a arganovým olejom je určená na obnovu a regeneráciu suchých, poškodených a chemicky narušených vlasov (bez obsahu parabénov, sulfátov, silikónov, umelých farbív). Čo ma upútalo na tomto produkte ako úplne prvé, bola jeho nádherná vôňa! Ešte lepšie je, že sa dokáže preniesť aj do vlasov – a to mám zväčša problém s tým, že mi vlasy nikdy nič poriadne neprevonia. Pumpičkové balenie je skvelé na domáce použitie, cestovanie s ním už však môže byť o trochu náročnejšie.
Na zadnej strane máme uvedené, že sa táto kúra môže nanášať na mokré vlasy (aplikovať na umyté, jemne vysušené vlasy po ich celej dĺžke, nechať pôsobiť 20 minút a dôkladne opláchnuť), ako aj na suché (malé množstvo produktu vmasírovať do vlasov, bez oplachovania). Ja som zástanca druhého spôsobu, zväčša som po umytí vlasy vysušila, rozčesala a nakoniec aplikovala keratínovú kúru, pričom som sa sústredila najmä na moje rozštiepené konce.

Spoločne s užívaním vyššie spomínaných tabliet ide o veľmi vydarenú dvojicu, ktorá Vám vlasy spevní a vyživí, na pohľad ich spraví krajšími a vnútorne zas zdravšími. Plus Vám nenarobí v peňaženke príliš veľký vietor, takže za mňa rozhodne ODPORÚČAM!

Akú starostlivosť o vlasy uprednostňujete vy?

Predchádzajúci článok: Čo čítať? #karanténnetipy

Majte ešte krásny zvyšok dňa! 

Nezabudnite sledovať môj blog pomocou svojej emailovej adresy (kolónka Sleduj môj blog) a takisto ma príďte navštíviť aj na Instagram Laura Máthe 

21 komentárov:

  1. Nějaké takové doplňky bych potřebovala, vlasy mám dost zničené :(

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Určite odporúčam vyskúšať tabletky na rast a posilnenie vlasov :)
      Ďakujem za komentár ♡

      Odstrániť
  2. Vypadá to na skvělou dvojku. Mně by se více líbila ta kúra.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Kúra je skvelá, nádherne vonia a vlasy vyživuje :)
      Ďakujem za komentár ♡

      Odstrániť
  3. Odpovede
    1. Je to skvelá dvojka, určite odporúčam vyskúšať :)
      Ďakujem za komentár ♡

      Odstrániť
  4. To je skvělé, že to funguje :-) já na vlasy krom klasické péče žádné doplňky neužívám, ale tohle nevypadá úplně marně :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak ja musím kvôli poškodeným a vypadávajúcim vlasov používať aj niečo naviac a toto mi veľmi sadlo :)
      Ďakujem za komentár ♡

      Odstrániť
  5. O tejto značke som ešte nepočula ale ja som mala od Revalidu a tiež boli super a účinkovali.

    Ako (ne) nakupovať počas tehotenstva?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. O Revalide som už tiež niečo počula, vraj je dobrý, ale neskúšala som :)
      Ďakujem za komentár ♡

      Odstrániť
  6. Já osobně používám šampon a kondicionér Orofluido Amazonia, kdysi mi ho doporučila moje kadeřnice a musím říct, že na poškozené vlasy zesvětlováním vážně pomohl. Teď beru různé vitamíny pro vlastní potřebu a kromě vlasů mám posilněné i nehty, takže za mě super volba. :)

    Lucka z Seriouszone

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem za tip na šampón a kondicionér, ešte som o tejto značke nepočula :)
      Ďakujem za komentár ♡

      Odstrániť