nedeľa 29. septembra 2019

Veľké testovanie PRÍRODNEJ kozmetiky od SPORTIQUE

Ahojte, krásky!
Musím sa priznať, že na dnešný článok som sa nesmierne tešila. Ako môžete vyčítať z názvu, do rúk sa mi dostali produkty prírodnej kozmetiky značky SPORTIQUE (pôvod: Česká republika) a už od chvíle, kedy sme sa s firmou dohodli na spolupráci, som sa nevedela dočkať, kedy ich začnem testovať. V balíčku ma čakali rovno štyri kúsky a to: 100% bambucké maslo, krém na ruky s 25% podielom bambuckého masla, tuhý dezodorant a dezodorant v spreji.
 Spoločnosť SPORTIQUE od svojho založenia v roku 2006 navrhla rad čisto prírodných krémov a balzamov s cieľom podporiť neúprosné požiadavky športovej výkonnosti bez zbytočných obmedzení. Výrobky sú testované na náročných, určené sú však nielen pre športové a atletické aktivity, ale aj pre každodenný život. Výrobky SPORTIQUE sú vytvorené z najčistejších zdrojov – bez ropných a syntetických surovín, ktoré bývajú pôvodcom a nosičom alergií, toxínov a karcinogénov. Používame zásadne prírodné suroviny v podobe bylín, rastlinných olejov a tukov, nepoužívame žiadne tuky a suroviny živočíšneho pôvodu. Netestovanie na zvieratách a nepoužívanie surovín na zvieratách chápe SPORTIQUE ako samozrejmosť. 
Výrobky SPORTIQUE sa vyznačujú starostlivo voleným a vyváženým zložením obsahu, akosťou a čistotou vstupných surovín. Všetky suroviny pochádzajú len z overených a certifikovaných zdrojov. Volené sú nielen pre svoje blahodárne účinky, ale tiež s ohľadom na celkové vlastnosti konečného produktu. Balenie SPORTIQUE je predovšetkým funkčné a praktické, s možnosťou jeho ekologického spracovania po použití. Nepoužívame látky, ktoré môžu pre užívateľa predstavovať kozmetické či zdravotné riziko alebo látky, u ktorých sa o tejto možnosti odborne diskutuje. Parfumácia produktov SPORTIQUE je daná obsiahnutými bylinami, voskami alebo kombináciou esenciálnych olejov.

(zdroj: sportique.sk)

S prírodnými dezodorantami som predošlú skúsenosť nemala, preto som sa na nich z celého balíčka tešila najviac. Obe patria do produktovej rady Deoguard (ktorá je zastrešená značkou SPORTIQUE) a z bohatej ponuky vôní si dozaista vyberie každý.

PRÍRODNÝ DEZODORANT V SPREJI - levanduľa 

Jemný prírodný dezodorant v spreji s dlhodobým účinkom. Balený je v 100ml fľaštičke vybavený mechanickým rozprašovačom bez hnacích plynov. Vôňa francúzskej Levandule opantá Vašu myseľ a šíri viac parfémovejšiu, “ženskú” vôňu. Obľúbená pre svoje relaxačné a upokojujúce vlastnosti. Dezodorant v spreji nebráni telu prirodzene sa potiť, ale aktívne neutralizuje telesný pach a účinne absorbuje pot. Čisté esenciálne oleje spolu so starostlivo vybranými bylinnými extraktami a prírodnými aktívnymi látkami účinne a jemne pohlcujú telesný pach a poskytujú dlhodobý pocit sviežosti. DEOGUARD® v spreji prirodzenou cestou osviežuje a stará sa o citlivú pokožku podpazušia, nedráždi, rýchlo sa vstrebáva, nezanecháva pokožku mastnú a lepivú a zároveň nešpiní oblečenie. Neobsahuje Hydroxychlorid hlinitý, ktorý zabraňuje prirodzenej detoxikácii tela.

Levanduľa patrí medzi moje najobľúbenejšie vône a ani pri tomto produkte som neostala sklamaná. Parfumácia je ozaj výrazná, čo je pre takýto druh produktu veľkým plusom. Pokožku nedráždi ani nespôsobuje svrbenie, na odeve skutočne nezanecháva fľaky (ani biely prášok, čo zvyknú niektoré antiperspiranty). Človek sa po nanesení cíti sviežo a vôňa sa tela len tak ľahko nepustí. Zvykla som si tento dezodorant hádzať každé ráno do kabelky a počas dňa ho reaplikujem, prípadne používam aj ako body spray - za mňa maximálna spokojnosť.

TUHÝ PRÍRODNÝ DEZODORANT - bergamot a limetka

Jemný telový dezodorant s magnéziom vhodný najmä pre osoby s citlivou a podráždenou pokožkou. Úžasná kombinácia bergamotu so sviežou sladkou pomarančovou vôňou a s mierne korenistým podtónom, ktorú zjemňuje svieža limetka. Dodáva vášmu telu energickú vôňu aktívneho človeka. Tuhý dezodorant nebráni telu prirodzene sa potiť, ale aktívne neutralizuje telesný pach a účinne absorbuje pot. DEOGUARD® BERGAMOT A LIMETKA v miestach aplikácie vytvára alkalické prostredie, ktoré spolu so starostlivo vybranými bylinnými extraktmi, rastlinným maslom a olejmi, zabraňuje rastu baktérií zapríčiňujúcich nepríjemný zápach. Dezodorant nezanecháva pokožku mastnú a lepivú. Dôležitou zložkou dezodorantu je horčík – minerál nevyhnutný pre život a nenahraditeľný pre viac ako 300 enzymatických procesov ľudského tela.
Pri výbere tejto vône som úprimne netušila, do čoho idem, ale už od prvého použitia som sa do tohto produktu zamilovala! Nesmierne príjemná vôňa sviežosti (trošku mi pripomína mojito :) je dokonalým výberom pre dezodorant. Nie som veľký zástanca tuhých dezodorantov, ale tento nezanecháva na pokožke žiadny lepivý film či nepríjemný pocit, je veľmi ľahký (až máte pocit, že ste nič nenaniesli), ale zároveň pohlcuje pach. Musím priznať, že tento kúsok je môj najobľúbenejší a odporúčam Vám ho všetkými desiatimi!


100% BAMBUCKÉ MASLO - divá ruža

100 % Bambucké maslo SPORTIQUE sa získava z orechov afrického stromu Butyrospermum Parkii. Ruža divá svojou nevtieravou príjemnou jemnou vôňou harmonizuje psychiku, pozdvihuje náladu. Prírodná kozmetika SPORTIQUE používa certifikované 100% prírodné bambucké maslo, ktoré má bielu farbu a jemnú hrudkovitú textúru. Maslo sa telesným teplom v dlaniach rozpúšťa a zároveň uvoľňuje vôňu. Na pokožke sa veľmi ľahko roztiera.
Plynule prechádzame k produktovej rade wellness a keďže s bambuckým maslom som predošlú skúsenosť nemala, preto som vôbec netušila, čo očakávať. Po prvom otvorení ma prekvapila celkom hutná, no veľmi jemno namletá, konzistencia s krásnou, nevtieravou vôňou ruže. Dlhšie som premýšľala, na čo vlastne tento produkt použijem a najlepšie sa mi osvedčil na suché, šupinaté miesta (papa moje opálenie) a taktiež je to dokonalý produkt na suché päty a celkovo chodidlá. Nádherne pokožku zvláčni, je dosť mastný, ale nezanecháva nepríjemný film a ešte Vám ju krásne prevonia, no čo viac si priať? :)

KRÉM NA RUKY - pomaranč

Krém na ruky s vysokým obsahom bambuckého masla vyživuje, ošetruje, zvyšuje pružnosť a vláčnosť pokožky. Pomaranč osviežuje svojou jemnou ovocnou nevtieravou vôňou. Krém na ruky sa veľmi rýchlo vstrebáva a zanecháva na pokožke jemný, hodvábny pocit. Nemáte pocit mastnoty. V kréme na ruky je bambucké maslo zastúpené pomerom 25 %. V kombinácii s ostatnými rastlinnými olejmi a výťažkami ošetruje namáhané ruky a robí pokožku rúk jemnou a vláčnou.
Dnešnú recenziu zakončíme krémom na ruky, ktorý ma rovnako ako predošlý produkt prekvapil svojou konzistenciou - je opäť o čosi hutnejší ako bežné krémy na ruky, avšak do dlaní sa rýchlo vsiakne a vyživí ich bez toho, aby ste mali pocit mastných rúk. Tie sú po aplikácii veľmi príjemné na dotyk a takisto nádherne prevoňané. Jednoducho skvelý produkt na práve prichádzajúcu zimu - ak trpíte suchými až šupinatými rukami rovnako ako ja, tento krém na ruky vo Vašej zbierke rozhodne nesmie chýbať!

A keďže svoje čitateľky zbožňujem, s firmou som sa dohodla na zľavovom kóde - stačí, že pri objednávke zadáte laura15 a svoj nákup budete mať o 15% lacnejší! Tak neváhajte a uchmatnite si svojich vyvolených - KLIK TU.

Aký je Váš vzťah k prírodnej kozmetike? Poznáte značku SPORTIQUE?

Veľmi si cením, že ste sa dočítali až na úplný koniec. Ak máte chuť prečítať si viac mojich článkov, na bočnej lište nájdete políčko Sleduj môj blog, kde sa môžete prihlásiť, aby ste boli upozorňovaní na každý nový článok (ak ste na mobile, nastavte si webovú verziu a nájdete to pod článkom). Takisto sú tam aj moje sociálne siete, kde sa s Vami tiež rada uvidím.

Majte ešte krásny zvyšok dňa! 

31 komentárov:

  1. Majú nádherné obaly a verím, že aj produkty musia byť krásne voňavé :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Samozrejme, napohľad aj zvnútra skvelá kvalita :)
      Ďakujem za komentár ♡

      Odstrániť
  2. Great products! I follow your blog :)

    Shoot for the stars | ☆ ☆ ☆ | Facebook page | ☆ ☆ ☆ | Instagram

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ja som ich tiež dostala na testovanie a sú skvelé

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to sa veľmi teším, že aj tebe vyhovujú :)
      Ďakujem za komentár ♡

      Odstrániť
  4. O této značce jsem zatím neslyšela, ale určitě musí být skvělý ten pomerančový krém na ruce. :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ide ešte o relatívne neznámu značku, ale verím, že čoskoro si ju obľúbi viac ľudí :) Pomarančový krém na ruky je skvelý, super hydratácia na toto chladné počasie :)
      Ďakujem za komentár ♡

      Odstrániť
  5. Já tuto značku neznám, ale asi není divu - většinou kupuju běžnou drogérkovou kosmetiku, sem tam něco od YR...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nič si z toho nerob, ani ja som ju pred týmto článkom nepoznala :)
      Ďakujem za komentár ♡

      Odstrániť
  6. Taky je mám doma a jsem spokojená. Úplně top je to bambucké máslo.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Bambucké maslo je skvelé! :) Teším sa, že aj tebe tieto produkty sadli :)
      Ďakujem za komentár ♡

      Odstrániť
  7. Značku neznám, já spíše kupuji drogerkovou kosmetiku a vyhovuje mi. :)

    Michaela Cheetah

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tiež mám doma skôr drogériovú kozmetiku a som na ňu zvyknutá, ale táto značka ma príjemne prekvapila :)
      Ďakujem za komentár ♡

      Odstrániť
  8. Nejvíc mě zaujal ten krém na ruce a tuhý deodorant. Toho levandulového bych se asi trochu bála i přes to, že levanduli miluju. Díky za tipy! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Odporúčam všetky štyri produkty, ja sa nemám na čo sťažovať :) Tak tá levanduľová vôňa asi nebude úplne pre každého, ale ja ako milovník levandule si ju neviem vynachváliť :)
      Ďakujem za komentár ♡

      Odstrániť
  9. So interesting! The wildrose product would be my favorite :)
    xoxo
    Lara

    www.verylara.com

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Hi! Interesting beauty productos, I haven´t tried them yet.
    I hope you´ll visit my blog soon. Have a nice day!

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Velmi mě láká bambucké máslo. Přírodní kosmetiku mám ráda takže se na značku mrknu.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Bambucké maslo určite odporúčam, skvelá hydratácia a krásna vôňa :) Pevne verím, že budeš rovnako spokojná ako ja :)
      Ďakujem za komentár ♡

      Odstrániť
  12. S touto značkou nemám zkušenosti, ale ten design obalů, wow!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Sú krásne, že? :) A ešte k tomu aj skvelý obsah - čo viac si priať...:)
      Ďakujem za komentár ♡

      Odstrániť
  13. Tuto značku neznám, ale nějaký přírodní deodorant chci zkusit už delší dobu :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tiež ma prírodné dezodoranty lákali už dlhšiu dobu a za mňa skvelé, som veľmi spokojná :)
      Ďakujem za komentár ♡

      Odstrániť
  14. O této značce jsem zatím nikdy neslyšela, ale také musím říct, že ty obaly jsou krásné!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Na pohľad aj obsahovo skvelé produkty = tá najlepšia kombinácia :)
      Ďakujem za komentár ♡

      Odstrániť
  15. Obaly sú rozhodne nádherné! :) Ja tiež veľa skúseností s prírodnou kozmetikou nemám, ale táto značka ma veľmi príjemne prekvapila :)
    Ďakujem za komentár ♡

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Já už jsem zkoušela hodně krémů v plechovce od této značky, ale zajímavě vypadají i ty deodoranty, nejraději sahám po těch přírodních :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Bola to moja prvá skúsenosť s prírodnými dezodorantami a ostala som veľmi pozitívne prekvapená :)
      Ďakujem za komentár ♡

      Odstrániť