nedeľa 26. júla 2020

Letní kozmetickí obľúbenci! #2020

Ahojte, krásky!
Hlási sa vám letná Laura - natešená, rozradostená a spokojná! Hoci to s počasím zatiaľ nie je dvakrát ružové, snažím sa moje najobľúbenejšie ročné obdobie užívať naplno - ale o tom až na konci článku. Najprv si poďme predstaviť kozmetických obľúbencov, na ktorých v poslednej dobe nedám dopustiť :)


Essence - Camouflage + Matt Concealer
Už si nepamätám presne tú youtuberku, ktorá tento korektor ospevovala vo svojom videu, každopádne som si na to spomenula pri návšteve drogérie a rozhodla som sa dať mu šancu - chvalabohu! Najsvetlejší odtieň je skutočne svetlý a dá sa skvelo použiť na rozjasnenie určitých častí tváre, ja ho najradšej používam na kruhy pod očami. Ani po dlhom čase nosenia sa nestráca, neflekatie ani nerobí šupinky. Na obale nosí značku waterproof, a hoci som ho do vody zatiaľ neskúšala, verím, že aj túto skúšku by bez problémov zvládol.



Catrice - Calligraph Pro Matt Liner Waterproof
Ešte dávnejšie som vám na tomto blogu spomínala linku, na ktorú nedám dopustiť (Najlepšia LINKA za 3 eurá z drogérie!) a teraz sa mi podarilo nájsť tiež skvelú, povedala by som že ešte o chlp lepšiu. Jej najväčšia výhoda je vyhotovenie v tvare fixky, čo určite ocenia začiatočníci s linkami, keďže je manipulácia absolútne jednoduchá. Vydrží na očiach celé noci a dni, len občas sa mi rozmaže na konci oka, keď mi slzí. 


DUO - Lepidlo na mihalnice (white/clear)
Moje doterajšie pokusy s lepením umelých mihalníc dopadli neslávne, a tak som si myslela, že asi ostanem odkázaná len na efekt mojich vlastných rias. Dala som však šancu tomuto najslávnejšiemu lepidlu a ostala som veľmi prekvapená, aký nastal rozdiel oproti bezmenným lepidlám priloženým k mihalniciam. Nádherne sa naťahuje, preto mu  nerobí problém prispôsobiť sa tvaru oka a po zaschnutí všetko zafixuje na svojom mieste. Nie som v oblasti umelých mihalníc ešte úplný profík, ale s týmto lepidlom je všetko podstatne jednoduchšie a ja už pre vás pripravujem samostatný článok s tipmi na lepenie rias.

Focallure Luxe - Liquid Lipstick (31 Candy Champagne)
Vždy som bola veľký zástanca matných tekutých rúžov a mám ich doma nespočetne veľa, ale občas, najmä počas letných dní, mám chuť aj na niečo lesklé. Na tomto lesku z AliExpressu mi vyhovuje najmä jeho konzistencia, ktorá nie je lepivá a podobá sa skôr tej, akú majú klasické tekuté rúže. Ide takmer až o metalickú farbu, ktorá však veľmi prirodzene splynie s podkladom a ponechá zaujímavý trblietavý efekt.


Essence - Instant Matt Make-up Setting Spray
Najmä počas horúcich dní je fixačný sprej niečo, čo by nemalo chýbať vo vašej make-upovej rutine. Moja pleť je suchá a s mastením nemám najmenší problém, ale pri tomto spreji od Essence si užívam hlavne to, ako krásne zleje všetky zložky líčenia dokopy. Pri používaní sa sústreďujem najmä na spodnú časť tváre, ktorá je pod rúškom namáhaná o čosi viac ako zvyšok. Trocha make-upu mi na rúšku ostane, ale hlavne mi väčšina ostane na svojom mieste na pleti.


Nutricosmetics Clinical Keratin - Hĺbková regeneračná kúra s prírodným keratínom
Táto kúra u mňa doma pristála v balíčku s nedávnou spoluprácou, ktorú som mala (Doprajte Vašim vlasom špeciálnu starostlivosť s CLINICAL NUTRICOSMETICS!) a úplne som si ju zamilovala. Vonia prenádherne, krásne prevonia aj vlasy a dodáva im lesk. Nanášam ju zväčša len do končekov, aby som sa vyhla zmasteniu vlasov, a to buď po umytí, alebo aj do suchých vlasov. Samozrejme sa dá použiť aj klasicky, teda naniesť do vlasov na 20 minút a opláchnuť. V súčasnom období, keď sú naše vlasy vysušované slnkom a mnohými ďalšími vplyvmi, sa skutočne hodí dopriať im špeciálnu starostlivosť.

Čo ste si toto leto obľúbili vy?

A čo vy a vaše leto? :)
Ja som už stihla absolvovať pár pekných výletov, niekoľko diskoték s príchodom domov o piatej ráno a za doteraz najkrajšiu spomienku považujem oslavu svojich 21. narodenín...:)
Prajem Vám nádherné leto plné nezabudnuteľných chvíľ, užívajte si ho s kamarátmi, rodinou a vytvorte si spomienky, ktoré Vás budú hriať aj počas škaredých, chladných dní. Neriešte maličkosti, nenechajte si pokaziť náladu a užívajte si - leto 2020 sa už nikdy nezopakuje.
A ak ste v blízkosti Prešova, píšte mi a dáme spolu kávu (resp. niečo iné, keďže kávu nepijem :D). Pozývam :)
Majte ešte krásny zvyšok dňa! 

Nezabudnite sledovať môj blog pomocou svojej emailovej adresy (kolónka Sleduj môj blog) a takisto ma príďte navštíviť aj na Instagram Laura Máthe 

Predchádzajúci článok: SPOTREBOVANÉ produkty - starostlivosť o pleť a vlasy! #5

36 komentárov:

  1. Odpovede
    1. Tú som ešte neskúšala, vďaka za tip! :)
      Ďakujem za komentár ♡

      Odstrániť
  2. Ten korektor od Essence taky velmi ráda používám. Je skvělý. Já jsem si teď nejvíce oblíbila obyčejné bambucké máslo. Mažu se s ním každý večer. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Bambucké maslo mám tiež doma a je skvelé, mám ho rada najmä na zimu :)
      Ďakujem za komentár ♡

      Odstrániť
  3. All of these products look just beautiful. Especially that liquid lipstick! I love that it has a gorgeous metallic finish.
    the creation of beauty is art.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Korektor od Essence je příjemnou náhradou za můj nejoblíbenější camouflage od Catrice, když náhodou nemají můj odstín, beru právě ten od Essence :) Za ty peníze nemá chybu. Naopak fixační spreje od Essence mi nesedí :( Ale je fakt, že jsem nenašla ještě žádný, který by mi udělal dobrou službu. A škoda, že nejsem ze Slovenska, ráda poznávám nové lidi :)

    Pauline's Tiny World

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Catrice korektory tiež zbožňujem :) Škoda, ale ak by si niekedy cestovala na SK, určite sa ozvi :)
      Ďakujem za komentár ♡

      Odstrániť
  5. To lepidlo na mihalnice mám tiež a NEMIENIM sa ho už nikdy vzdať bože! Netuším, kde bolo celý môj život ❤

    Blog de la Licorne * Instagram * We♥It

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Presne! ♡ Najprv som vôbec nechápala, prečo ho každý toľko ospevuje, ale keď som ho vyskúšala, pochopila som :)
      Ďakujem za komentár ♡

      Odstrániť
  6. Taky se hlásím do skupiny "korektor od Essence". :) Asi se budu rouhat, ale přijde mi být lepší jak ten od Catrice.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja sa ešte nejako neviem rozhodnúť, ktorý je lepší, lebo úplne zbožňujem obe :)
      Ďakujem za komentár ♡

      Odstrániť
  7. Pěkný článek o kosmetice, ale já jsem v ní nějak mimo. :D Každopádně přeji taky krásný zbytek léta! :) A je super, že máš stejně nejhezčí vzpomínky na oslavu. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem krásne a aj tebe prajem nádherné leto! :)
      Ďakujem za komentár ♡

      Odstrániť
  8. Já moc na kosmetiku nejsem, takže mě osobně stačí jen pár věcí, jakožto řasenka nebo tužka na obočí. :) Jinak přeji ti pěkné léto. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Samozrejme, ved každý to máme inak :) Pekné leto aj tebe! :)
      Ďakujem za komentár ♡

      Odstrániť
  9. Pekný článok. Ja som používala tie duo lepidla ale mne sa neosvedčili. Teraz používam jedno lacné z drogérie a som spokojná. Tú kamufláž som ešte nikdy neskúšala ale mám rada zase kamufláž od Catrice.

    CHLAPEC ALEBO DIEVČA? BUDE TO 5 CHLAPČEK?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :) Ja som zas predtým skúšala rôzne lacné lepidlá z drogérie, ale tie mi vôbec nesedeli. Catrice Camouflage mám tiež veľmi rada :)
      Ďakujem za komentár ♡

      Odstrániť
  10. Já si momentálně oblíbila tekutou matnou rtěnku od Bell cosmetics :)
    Michaela Blog || Instagram

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Od Bell mám veľmi rada ich make-up, určite sa pozriem aj na ďalšie produkty :)
      Ďakujem za komentár ♡

      Odstrániť
  11. Já momentálně se ani moc nemaluji, jak je teplo, tak ráda chodím bez make-upu. Maximálně si dám řasenku a tu mám nejradši od Loreal tu lash paradise ta je za mě nejlepší :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Na Lash Paradise som počula veľa chvály, plánujem ju niekedy vyskúšať :)
      Ďakujem za komentár ♡

      Odstrániť
  12. Ahoj, essence korektor mám také a je moc fajn. ☺ Pěknou neděli přeji.
    Blog MonalisaBeautyEriAnna

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to sa teším, že ho máš tiež rada :)
      Ďakujem za komentár ♡

      Odstrániť
  13. Díky za tip na ten korektor od Essence, zoufale nějaká nový potřebuji. Mají i tmavší odstíny? Po měsíci a půl u moře už jsem jak černoch, tak potřebuji co možná nejtmavší :/ :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som teraz veľmi svetlá, takže na tmavé odtiene som sa nedívala, ale pevne verím, že áno :)
      Ďakujem za komentár ♡

      Odstrániť
  14. Letošní léto je hlavně v režii školy - praxe a blížící se státnice :) Ale zvládli jsme menší dovolenou u nás v Česku a po státnicích máme v plánu ještě kempování, tak se moc těším :) Taky vždycky všechny zvu do kavárny, ale bez kávy, protože ji taky nemusím :D :D

    WantBeFitM

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak prajem ešte krásne leto a veľa pekných výletov :)
      Ďakujem za komentár ♡

      Odstrániť
  15. Ten korektor musím vyzkoušet! Vypadá super a mohl by mi vyhovovat. :) A jinak lepidlo duo na řasy používám také a je super!! :) Užívej si léto! ♥️

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak verím, že sa korektor zapáči aj tebe :) A tiež prajem krásne leto! :)
      Ďakujem za komentár ♡

      Odstrániť
  16. Stejný korektor od Essence také používám a nemůžu si ho vynachválit! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som sa doňho úplne zamilovala a momentálne nepoužívam žiadny iný :)
      Ďakujem za komentár ♡

      Odstrániť