pondelok 19. decembra 2022

Tip na VIANOČNÝ DARČEK: kozmetická rada MANUKA HONEY

 Ahojte, krásky!

Ani sa mi nechce veriť, že už o necelý týždeň tu máme Vianoce! Mám pocit, že ešte včera bolo leto a dnes už musíme nakupovať vianočné darčeky. Ak ste ako ja a nechávate si to na poslednú chvíľu, mám pre vás skvelý tip, ktorý poteší každú ženu, či už mamku, babku, priateľku, kamarátku – jednoducho hocikoho, kto sa stará o svoju pleť.

Ja som sa dostala k eshopu MyAustralia prostredníctvom barterovej spolupráce, vďaka ktorej mi poslali na vyskúšanie tri produkty z rady MANUKA HONEY, tak sa poďme pozrieť na to, ako sa mi pozdávajú.

* článok vznikol na základe barterovej spolupráce, ale to nič nemení na 100 % úprimnosti recenzií :)

 

MANUKA HONEY NIGHT CRÈME DRY TO NORMAL (100 ml, cena: 26,39 € v zľave)

Tento produkt je na 98% prírodný a pochádza z Nového Zélandu.

Tento nočný krém obsahuje prémiový certifikovaný manukový med 80+ so starostlivo vybranými zložkami, ktoré vyživujú a obnovujú pokožku behom spánku. Účinný antioxidant koenzým Q10 v kombinácii s hydratačnými olejmi z marhuľových jadier a jojobovým olejom pomáhajú v pleti udržať vlhkosť, vyhladiť vrásky a zachovať jej pružnosť. Vitamín A v kombinácii s vitamínmi C a E pomáhajú podporovať obnovu buniek. Suchý typy pleti je okamžite vyživený a každé ráno sa pleť cíti jemnejšia a žiarivejšia. Vhodné pre suchú a normálnu pleť.

Zloženie/Ingredients: AQUA (WATER)*, GLYCERIN*, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE**, CETEARYL ALCOHOL*, DECYL OLEATE**, GLYCERYL STEARATE SE**, BETAINE*, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) OIL*, LEPTOSPERMUM SCOPARIUM MEL (MANUKA HONEY)*, PALMITIC ACID**, STEARIC ACID*, PHENOXYETHANOL, PRUNUS ARMENIACA (APRICOT) KERNEL OIL*, TOCOPHERYL (VITAMIN E) ACETATE**, SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) SEED OIL*, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, POTASSIUM SORBATE, BUTTERMILK POWDER*, UBIQUINONE (CO ENZYME Q10)*, RETINYL PALMITATE (VITAMIN A)**, BETULA ALBA (BIRCH) LEAF EXTRACT*, PARFUM, BENZYL BENZOATE, GERANIOL, LINALOOL, BENZYL ALCOHOL, CINNAMYL ALCOHOL, COURMARIN

* Prírodná látka
** Látka získaná prírodne
(popis z eshopu MyAustralia)

 

Na tento vyživujúci nočný krém som sa nesmierne tešila, lebo moja pleť v momentálnych šialených mínusových teplotách dostáva poriadne zabrať. Konzistencia krému je hutnejšia (čo je na noc skvelé), ale jednoducho sa po pleti rozmazáva a rýchlo sa vstrebe, takže nezanecháva mastný film

Bola som zvedavá, nakoľko bude krém vyživujúci a bola som veľmi príjemne prekvapená. Napriek tomu, že zaspávam s častokrát podráždenou pleťou (od zimy) a s rôznymi suchými miestami, po večernom nanesení krému sa vždy ráno zobudím s oddýchnutou, upokojenou pleťou, pričom akékoľvek podráždenia a začervenania sú preč.

Balenie je dosť veľké (100 ml), a preto je podľa mňa cena vzhľadom na kvalitu skutočne prijateľná. Ak máte rady prírodnú kozmetiku, určite odporúčam vyskúšať aj tento krém, na moju suchú pleť si ho neviem vynachváliť.

MANUKA HONEY FOAMING FACIAL WASH (100 ml, cena: 15,19 € v zľave)

 Tento produkt pochádza z Nového Zélandu.

Luxusná čistiaca pena na pleť vhodná pre všetky typy pleti. Unikátna pumpička prevzdušňuje tekutinu a vytvára luxusnú penu, ktorá pomáha odstraňovať nečistoty a omladzuje pleť. Dodáva pleti pocit sviežosti. Aromatický olej zo sladkého pomaranča dodáva pleti povznášajúcu vôňu a zároveň ju detoxikuje. Prírodné vlastnosti extraktu z vrbovej kôry pôsobia na hĺbkové čistenie pórov. Kombinácia zjemňujúceho sezamového oleja a výťažku z ibišteka hydratuje a vyživuje pleť. Pokožka vyzerá mladšie a je viac hydratovaná.

Každý výrobok starostlivosti o pleť Wild Ferns Manuka Honey obsahuje prvotriedny certifikovaný novozélandský manukový med 80+. Manukový med bol testovaný pod prísnou kontrolou. Pri testoch kontroly kvality sa hodnotí čistota medu na základe počtu peľových zrniečok.

Zloženie/Ingredients: AQUA (WATER)*, LAURYL GLUCOSIDE**, SODIUM COCO-SULFATE**, POLYSORBATE 20, LEPTOSPERMUM MEL (MANUKA HONEY)*, BENZYL ALCOHOL**, CITRUS AURANTIUM DULCIS PEEL OIL EXPRESSED*, GLYCERIN*, CITRIC ACID*, PARFUM (FRAGRANCE), DEHYDROACETIC ACID**, SODIUM HYDROXIDE, SALIX NIGRA BARK EXTRACT*, HIBISCUS SABDARIFFA FLOWER EXTRACT*, SESAMUM INDICUM SEED OIL*, BENZYL BENZOATE

* Prírodná látka
** Látka získaná prírodne
(popis z eshopu MyAustralia)

 

Čistiace peny mám vo všeobecnosti veľmi rada, používam ich po odlíčení pleti micelárnou vodou a mám potom pocit lepšieho vyčistenia. Táto pena má klasické pumpičkové balenie a ako je to zvykom, nanáša sa na navlhčenú pleť, napení sa a potom opláchne. Odporúčané používanie je ráno aj večer, ja som si zvykla siahať po nej najmä večer, ale určite je dobrá aj ráno na osvieženie pleti.

Penu som skúšala nanášať len obyčajne prstami, ale aj s mojou čistiacou sonickou kefkou na pleť a nikdy som nezaznamenala podráždenie. Dobre pení a manipulácia s ňou je úplne jednoduchá. Po aplikácii je pleť príjemná na dotyk, neostávajú na nej žiadne zvyšky makeupu. Vďaka kvalitnému baleniu sa ju nebojím zobrať so sebou aj na cesty.

Ak ste milovníčky čistiacich pien, túto vám môžem len a len odporučiť! Pekne pleť dočistí, osvieži a aj napriek tomu, že mám tvár dosť citlivú, nedráždila ma + je prírodná :)

MANUKA HONEY EYE CRÈME (30 ml, cena: 15,19 € v zľave)

Tento produkt je prírodný na 92% a pochádza z Nového Zélandu.

Pokožka okolo očí je jemná a citlivá, preto je potrebné sa jej venovať zvláštnou starostlivosťou. Tento intenzívny očný krém s obsahom prvotriedneho certifikovaného manukového medu 80+ bol špeciálne vyvinutý pre očné okolie aby hydratoval, rozjasňoval a ukľudňoval pokožku. Oleje zo šípok, boráku lekárskeho, pšeničných klíčkov a lieskových orieškov upokojujú a zjemňujú jemné línie a vrásky, zatiaľ čo vitamíny A, C a E poskytujú vysoký obsah antioxidantov, ktoré pomáhajú stimulovať tvorbu kolagénu.

Tip: Nanášajte krémy v starostlivosti o pleť v poradí od najľahšej po najťažšiu konzistenciu. Preto by sa tento očný krém mal používať po sére, pred hydratačným krémom.

Zloženie/Ingredients: AQUA (WATER)*, ISOPROPYL MYRISTATE, GLYCERIN**, CETEARYL ALCOHOL**, LEPTOSPERMUM SCOPARIUM MEL (MANUKA HONEY)*, ROSA CANNINA FRUIT (ROSEHIP) OIL*, TOCOPHERYL ACETATE (VITAMIN E)**, PEG-20 STEARATE, PEG-100 STEARATE, SODIUM STEAROYL GLUTAMATE**, PHENOXYETHANOL, BENZYL ALCOHOL, BORAGO OFFICINALIS SEED (BORAGE) OIL*, CERA ALBA (BEES) WAX*, CHAMOMILA RECUTITA (MATRICARIA) FLOWER EXTRACT*, CORYLUS AMERICANA (HAZEL) SEED OIL*, TRITICUM VULGARE (WHEAT) GERM OIL*, RETINYL PALMITATE (VITAMIN A)**, ETHYLHEXYLGLYCERIN, DEHYDROACETIC ACID, ASCORBYL PALMITATE (VITAMIN C)**, CITRIC ACID*, PARFUM (FRAGRANCE), COUMARIN, CINNAMYL ALCOHOL, GERANIOL, LINALOOL, BENZYL BENZOATE, BENZYL ALCOHOL

* Prírodná látka
** Látka získaná prírodne
(popis z eshopu MyAustralia)

 

Ako posledného zástupcu dnešného haulu tu máme očný krém s manukovým medom, ktorý je podobne ako predošlé produkty parfumovaný príjemnou vôňou medu (upozorňujem na to špeciálne pri tomto produkte, lebo viem, že niektorí ľudia majú problém s parfumáciou v oblasti očí). Krém sa môže používať na dennej báze, nanáša sa jemným klepkaním do oblasti očného okolia.

V tomto prípade vám bohužiaľ viem podať len sprostredovanú recenziu, lebo vzhľadom na moje zdravotné problémy s očami nemôžem používať na oči nič iné, len môj špeciálny protialergický krém z lekárne. Kamarátka sa ale možnosti otestovať ho veľmi potešila a odkazuje, že si ho veľmi obľúbila, nedráždil ju a pekne vyživil, takže z jej pohľadu absolútna spokojnosť.

Okrem týchto troch produktov si môžete z kozmetickej rady MANUKA HONEY zakúpiť na eshope MyAustralia aj denný krém, píling na tvár a balzam na pery – vytvoríte tak skvelý vianočný balíček pre každú milovníčku starostlivosti o pleť. Ak sa poponáhľate, stihnete aj aktuálnu zľavu -20% platnú počas celého decembra!


Ktorý produkt z haulu vás najviac zaujal? :)

 

Majte ešte krásny zvyšok dňa! ♡

 

Nezabudnite sledovať môj blog pomocou svojej emailovej adresy (kolónka Sleduj môj blog), aby Vám nič neušlo :)

 

Predchádzajúci článok: Skúšam PRÍRODNÚ KOZMETIKU z eshopu LITLOLO

4 komentáre:

  1. Ahoj, to vypadá na moc hezkou řadu pro suchou pleť. Já bych se asi trochu bála, aby mi to neucpalo póry :-D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Med naprosto zbožňuju a dokonce jsem jednou i zkoušela jakousi vlasovou masku s medem a přišla mi super. Kosmetika vypadá parádně, vůbec jsem o ní doposud neslyšela, tak díky za tip. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ta sada vypadá moc dobře a líbí se mi i stylizace fotek, moc se ti to povedlo! :) Navíc musí nádherně vonět. :)

    OdpovedaťOdstrániť