sobota 16. novembra 2019

Kondicionér proti VYPADÁVANIU VLASOV - funguje? | Green Pharmacy

Ahojte, krásky!
Nedávno som zablúdila do drogérie doplniť zásoby spotrebovaných produktov a samozrejme to (nikdy) neostane len pri nich, ale do môjho košíka sa zatúla aj pár úlovkov, ktoré som pôvodne vôbec nemala v pláne. Podobná situácia nastala aj pri kondicionér-maske od Green Pharmacy, ktorá ma zaujala najmä prísľubom boja proti vypadávaniu vlasov.
Moje vlasy sú oslabené od doby, keď som podstúpila operáciu pod narkózou (cca 2 roky dozadu) a ani za tento pomerne dlhý čas sa nedokázali uzdraviť, preto som vyskúšala už mnoho produktov sľubujúcich zredukovanie vypadávania vlasov a úprimne Vám poviem, že 75% z nich má nulový efekt. Green Pharmacy stavila pri tomto oplachovacom kondicionéri spojenom s maskou na lopúch a pšeničné proteíny, ktoré by mali zabraňovať nadmernému vypadávaniu, plus dodávať vlasom lesk a uľahčovať rozčesávanie.
Nezvyčajná riedka konzistencia je trochu ťažšia na aplikáciu, každopádne v tom nevidím nejaké zásadné negatívum. Mám rada silno parfumované produkty na vlasy, ale v tomto prípade ide len o „prírodnú vôňu“, ktorú by som si pokojne aj odpustila - na moje vlasy sa však vôbec nepriľne, cítim ju len pri nanášaní. Ako veľké plus hodnotím skutočnosť, že sa tento produkt dá použiť na celú dĺžku vlasov bez toho, aby z neho mastneli.
A teraz už k tej najzásadnejšej časti - napomáha redukovať nadmerné vypadávanie vlasov? U mňa, bohužiaľ, nie. Ide o príjemný kondicionér, ktorý Vám čo-to pomôže pri rozčesávaní, ale v prípade vypadávania vlasov som ani z dlhodobejšieho hľadiska nepostrehla žiadne zlepšenie. Spotrebujem ho, ale nabudúce skúsim radšej niečo iné.

Skúšali ste niečo od tejto značky? Máte obľúbený produkt, ktorý bojuje proti vypadávaniu vlasov?

Veľmi si cením, že ste sa dočítali až na úplný koniec. Ak máte chuť prečítať si viac mojich článkov, na bočnej lište nájdete políčko Sleduj môj blog, kde sa môžete prihlásiť, aby ste boli upozorňovaní na každý nový článok (ak ste na mobile, nastavte si webovú verziu a nájdete to pod článkom). Takisto sú tam aj moje sociálne siete, kde sa s Vami tiež rada uvidím.

Majte ešte krásny zvyšok dňa! 

20 komentárov:

  1. Toto jsem asi nikdy neviděla, rozhodně jsem od této značky nic nezkoušela, ale vypadá to zdravě už jen designově. :)
    Já si teď kupovala nějaký šampón na vypadávání vlasů. :) Třeba se někdy dostanu i k tomuto výrobku :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj ja som túto značku zaregistrovala po prvýkrát :) Obaly majú ozaj krásne :)
      Ďakujem za komentár ♡

      Odstrániť
  2. Škoda, že nepomáhá. Mám také porlbém s vypadáváním vlasů, ale asi na zimní období normální :D protože čtu snad všude že všem teď vypadávají vlasy :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To je pravda, zimné obdobie je pre vlasy veľmi náročné :) Snáď to s príchodom teplejších dní ustúpi :)
      Ďakujem za komentár ♡

      Odstrániť
  3. Skvělá recenze :) Taky hledám nějaký skutečně fungující produkt proti vypadávání vlasů. Přijde mi, že vždycky na podzim mám období, kdy jich padá hodně :D Mám šampon proti vypadávání od Aovnu ale taky nefunguje :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak toto ročné obdobie veľmi vlasom nepraje :/ Ale treba to vydržať a potom sa to snáď vráti do normálu :)
      Ďakujem za komentár ♡

      Odstrániť
  4. Je škoda, že nefunguje. Já bych možná vyzkoušela i nějaké vitamíny na vlasy.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vitamíny na vlasy som skúšala, ale u mňa bol problém v niečom inom, čiže najprv som to musela vyriešiť z toho hľadiska, každopádne vitamíny určite vždy aspoň trošku pomôžu :)
      Ďakujem za komentár ♡

      Odstrániť
  5. Škoda no, vlasy taky hodně řeším a zatím jediné, co mi dlouhodobě pomáhá, je Milva. Ale jsou to docela drijáky a nic přírodního na mě moc nefunguje :-(

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Milvu tiež používam už dlho a pomáha mi :)
      Ďakujem za komentár ♡

      Odstrániť
  6. Tyjo, to mě překvapuje, že vlasy takto oslabí operace :/ Snad brzy něco najdeš. Možná teda bych mohla za sebe doporučit ricinový olej. Nedoporučuji jej tedy v nějakých přípravcích jako je kondicionér nebo šampon ale v podobě klasického oleje, který si dáš přes noc, zabalíš vlasy do koupací čepice a ráno smyješ. Není to jako kokosový olej že by jej bylo nemožné vymýt aniž by pak vlasy vypadaly mastné, ale je to za mě snad jediná ingredience, která pomáha. Ono všechny tyto kondicionéry, totiž podle mne ani nemohou fungovat, jelikož se nanáší spíše na vlasy, ale problém začíná u jejích kořínků a především je to na pokožce hlavy, takže chce pečovat především o ni.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak bohužiaľ moje telo zareagovala na narkózu veľmi nepriaznivo :/ Ďakujem za tipy, na ricínový olej som počula už mnoho chvály :)
      Ďakujem za komentár ♡

      Odstrániť
  7. Sama tedy aktuálně používám na vlasy hlavně věci z Lushe, tedy i přírodní. Jsem s nimi spokojená ale nevím, zda nějaký produkt může na tento problém opravdu pomoci, jak tu již někdo psal, určitě půjde především o problém zevnitř, možná zkusit vitamíny, nějaký detox na pročištění těla anebo se více zaměřit na to, co jíš. Možná za to ale může třeba i stres, a o tom i sama vím, že s tím se také tak lehko bojovat nedá. Držím palce!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem krásne za podporu ♡ Samozrejme, že väčšinou ide o problém zvnútra - aj u mňa to takto bolo, preto je stále potrebné riešiť to v prvom rade s lekárom :)...Každopádne, po odhalení príčiny a nasadení správnej liečby sa moje vlasy pomaličky regenerujú, ale stále skúšam, čo ponúkajú pulty drogérií, či náhodou nenatrafím na niečo účinné zvonka :)
      Ďakujem za komentár ♡

      Odstrániť
  8. S padáním vlasů mám taky dost problém, i když mi kadeřnice říkají, že vlasy mám zdravé, protože se nebarvím a podobně, tak mi stejně hojně vypadávají a strašně se mastí. Neexistuje, abych si 1 den neumyla vlasy pokud jdu mezi lidi. Taky jsem zkoušela hromady značek, vitamínů, doplňků stravy a zatím jsem nenarazila na nic, co by mi vlasy tolik nemastilo nebo omezilo jejich vypadávaní

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som objavila pár šampónov, ktoré boli fajn a vlasy skutočne spevňovali, ale pri dlhodobom používaní sa ten skvelý efekt, bohužiaľ, stratil :/ No nevadí, hľadám ďalej :)
      Ďakujem za komentár ♡

      Odstrániť
  9. Vlasy mi vždy bohužel více vypadávají právě takhle na podzim a v zimě. Ten kondicionér vypadá skvěle! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to má, bohužiaľ, väčšina z nás :/ Musíme chvíľku vydržať a potom sa to dúfajme zlepší :)
      Ďakujem za komentár ♡

      Odstrániť
  10. Taky mám víceméně samé negativní zkušenosti s šampony, které by měly být proti vypadávání vlasů. Tak je někdy koupím jen pro tu vůni a pocit, že bylinkový šampon minimálně ničemu neuškodí :) Jinak jsou podle mě nejúčinnější vitamíny z lékárny... a myslím, že alespoň trochu funguje kofeinový šampon Plantur 39, vyzkoušej ho :) je trochu dražší, ale teď používám už jen ten

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Plantur som skúšala a zo začiatku som z neho bola nadšená, len po čase ten prvotný wau efekt opadol a mala som pocit, že ku koncu už nerobil nič :/ Ale ďakujem za tip, ten šampón patril k tým najvydarenejším, ktoré som vyskúšala :)
      Ďakujem za komentár ♡

      Odstrániť