streda 18. marca 2020

PRVÝKRÁT som vyskúšala 3D MIHALNICE - oplatia sa?

Ahojte, krásky!
Pred viac než mesiacom som si splnila prianie - vyskúšať 3D mihalnice! Pár kamarátok v mojom okolí ich už vyskúšalo a ja som poctivo každú spovedala, aby som vedela, čo očakávať. Dnes som sa Vám preto rozhodla spísať svoju vlastnú skúsenosť, ktorá Vám snáď pomôže pri rozhodovaní, či to tiež vyskúšať.

Metóda 3D mihalníc je založená na lepení umelých mihalníc jednotlivo na Vaše prírodné riasy. Celý proces trvá v rozmedzí 1-2 hodiny (záleží na tom, či ich chcete mať výraznejšie alebo prirodzenejšie) a ja som platila 40 eur. Ja som sa vydala jemnejšou cestou a v podstate som chcela docieliť efekt mojich vlastných mihalníc namaľovaných špirálou + im dodať trošku na hustote.


Čo sa týka samotnej aplikácie, asi najnepríjemnejšou časťou celého procesu sú nalepené papieriky okolo mihalníc, ktoré nakonci pri strhávaní trošku zaštípu. Inak som po celý čas nič necítila, až po dokončení mi začali oči slziť, ale to sa do pár minút úplne vytratilo. Od pani kozmetičky som dostala kefku na rozčesávanie a utekala som domov obzerať si nový pohľad v zrkadle (:D).

Takto, poviem Vám to narovinu - nie je to úplne praktická vec. Áno, síce vyzeráte stále upravená, ráno nestrávite 10 minút nanášaním špirály, ale má to aj svoje zápory. Prvá a najdôležitejšia vec - nemôžete si poriadne umyť tvár. Keďže som nechcela, aby sa mi do nových rias dostávala voda, umývanie tváre som rozdelila na dve časti, najprv som musela umyť časť pod očami a nižšie, potom nad. Taktiež, pri sprchovaní či umývaní vlasov musíte dávať omnoho väčší pozor ako zvyčajne.

Ja ako veľký milovník hrubých liniek som si ich musela úplne odpustiť, rovnako ako nejaké výrazné, nebodaj trblietavé, tiene. Samozrejme, že tieto zásady dodržiavať nemusíte, ale ak si chcete pekné riasy udržať čo najdlhšie, je to potrebné. Čo sa výdrže týka, prvé dva týždne vyzerali nedotknuto, potom začali kde-tu nejaké vypadávať alebo sa stáčať do nesprávneho smeru.

Záverečné zhodnotenie: Nie som človek, ktorý by 3D mihalnice potreboval mať celý rok, lebo by mi celkom liezla na nervy zvýšená opatrnosť, ktorú pri nich musíte neustále mať a s tým spojený aj istý nekomfort. Avšak, páči sa mi efekt, aký vytvárajú a rovnako mi vyhovuje to, že máte oči stále upravené a nemusíte sa s ich úpravou dennodenne zapodievať. 
Nakoniec som došla k myšlienke, že by som si ich znovu dala niekedy v lete, keď by som už len trošku upravila obočie a za minútku by som bola s celou úpravou zovňajška hotová :)


Majte ešte krásny zvyšok dňa! 

Nezabudnite sledovať môj blog pomocou svojej emailovej adresy (kolónka Sleduj môj blog) a takisto ma príďte navštíviť aj na Instagram Laura Máthe 

Predchádzajúci článok: Vlasové TONIKUM proti VYPADÁVANIU vlasov | DiXi

29 komentárov:

  1. Thank you for talking honestly about your experience. This was really helpful!
    the creation of beauty is art.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Odpovede
    1. Ako vravím, na leto sú určite super :)
      Ďakujem za komentár ♡

      Odstrániť
  3. Já bych do toho nešla přesně z těch důvodů, co jsi popsala. Vadilo by mi, že bych si ani nemohla pořádně promnout oči a dávat si na ně tak velký pozor :) I když věřím tomu, že musí být fajn se ráno probudit a nemuset si nanášet řasenku :)

    Another Dominika

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Samozrejme, ako každá vec aj tieto mihalnice majú svoje plusy aj mínusy :) To už je len potom na konkrétnom človeku, čomu dá prednosť :)
      Ďakujem za komentár ♡

      Odstrániť
  4. Parádny článok! Ja som nad nimi tiež uvažovala, ale liniek na oči a ani trblietavých očných tieňov sa určite nevzdám! :D ❤

    Blog de la Licorne * Instagram * We♥It

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No tiež som mala veľký problém zrieknuť sa liniek na oči, keďže ich úplne zbožňujem :D
      Ďakujem za komentár ♡

      Odstrániť
  5. Tyhle řasy jsem nikdy neměla a upřímně jsem na tím ani nikdy nepřemýšlela, protože mám své řasy tmavé, celkem dlouhé a hodně zatočené nahoru - až tak, že se mě už x lidí ptalo, kde jsem byla na lashliftingu. :D
    Úplně chápu tvé strasti s mytím obličeje. :D Minulý rok na podzim jsem byla na microbladingu obočí, které jsem si prví týden také neměla moc namáčet. :D Vzpomínám si, jak moc mě to v tu chvíli štvalo. :D
    Ale ty řasy vypadají krásně!

    Tereza's journal

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to je úplne skvelé, potom skutočne umelé mihalnice vôbec nepotrebuješ :) Inak, nad tým microbladingom premýšľam už poriadne dlho, tak som zvedavá, čo ma bude čakať, keď sa na to konečne odhodlám :D
      Ďakujem za komentár ♡

      Odstrániť
  6. Tak 3D řasy by asi nebyly nic pro mě :) Ale jak píšeš, někdy v létě, proč ne :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Áno, v lete si ich človek bude určite pochvaľovať :)
      Ďakujem za komentár ♡

      Odstrániť
  7. It looks very nice, but I have long eyelashes so I don't need it. You look lovely! I watch with pleasure and look forward to a rematch!
    Kisses 😘

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Your eyelashes look very nice! I follow you and I hope you will follow back ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Holii !!
    You have wonder lashes. Thanks so much for visiting my blog. I'm already following you, follow you in mine.
    Bssos !!

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Great post dear!

    I followed you as you suggested, waiting for you ;) Keep in touch <3

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Odpovede
    1. Ďakujem krásne, mala som šťastie na šikovnú pani kozmetičku :)
      Ďakujem za komentár ♡

      Odstrániť
  12. Long and fluffy lashes are always chic!
    https://www.recklessdiary.ru

    OdpovedaťOdstrániť